În anul 2015, Monica Anghel a achiziţionat în comuna Berevoești, județul Argeș, o clădire ce aparţinea fostului producător muscelean de cherestea şi mobilier „Stâlpeni Forestal”, scrie jurnaluldearges.ro. A transformat-o radical, iar azi arată ca un conac boieresc, numai bun pentru a caza turiști dornici de liniște și de aventuri în natură.

Imagini de la moșia Monicăi Anghel

Astfel, moșia solistei a devenit cunoscută în zonă, iar pe site-urile turistice are parte de review-uri bune. 6 nopți de cazare pentru o familie cu un copil costă 1500 de lei, iar micul dejun este inclus. Monica Anghel, deși e patroană, face de toate la conac și petrece foarte mult timp acolo, în mijlocul afacerii, așa cum e cel mai indicat. Notorietatea o ajută să își promoveze moșia, iar turiștii vin cu încredere, mai ales că artista a avut întotdeauna o imagine curată, credibilă.

Chiar și azi (21 iunie), Monica Anghel se afla acolo și își saluta fanii de pe Facebook, dis de dimineață. „Astazi m-am trezit mai târziu, așa că abia acum beau cafeaua”, a scris vedeta, publicând o imagine cu ea pe terasă.

conac-monica-anghel-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Monica Anghel, la conac, cu toată familia

Monica Anghel a publicat recent pe Instagram o imagine de la conac, în care apare alături de fiul ei, Aviv, și de frumoasa ei mamă. Dar de la moșie nu lipsesc nici tatăl solistei, nici soțul Marian Caraivan și nici fratele, Alexandru. Așa că familia numeroasă e împreună, într-un cadru de poveste. Mai ales pe perioada pandemiei, conacul din Argeș a devenit refugiul care i-a făcut să nu simtă restricțiile anti-covid impuse de autorități.

Citește și: Motivul dureros pentru care Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală. Aviv are numai 11 ani

Citește și: Monica Anghel recunoaște că a avut nevoie de psiholog ca să slăbească 30 de kilograme. ”Îți dă niște…”