Invitații încins ringul de dans pe piesele artiștilor chemați la eveniment, printre care se numără Theo Rose, Connect-R, Amna sau Adi Cristescu.

Mirii s-au îmbrăcat amândoi în alb, el într-o cămașă care lăsa la vedere pieptul, ea, într-ro rochie de mireasă vaporoasă, cu un decolteu foarte adânc.

Cât despre tort, acesta a fost realizat în fața invitaților, iar cine și-a dorit a putut lua parte la proces. Tortul miresei practic ”s-a construit” în fața tuturor, din frișcă și fructe, așa că a fost un eveniment în sine.

De la nunta cunoscutului artist nu au lipsit familia, prietenii, dar și colegii de breaslă, printre care Alexia Țalavutis și Dorian Popa, Ruby, Shift, Ana Baniciu, Jo.

mirii-si-RubySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Liviu și Iulia se iubesc din liceu

”A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu”, povestea la un moment dat Liviu Teodorescu.

”Totul a început cu conștientizarea faptului că el voia să-mi fie mai mult decât un simplu prieten. E băiat deștept, s-a prins că am un spirit al proprietății foarte dezvoltat și m-a șantajat emotional. Mi-a spus că, dacă nu îi înțeleg sentimentele, nu mai putem fi nici măcar prieteni. Eu i le înțelegeam, dar nu i le împărtășeam.

Cu greu am acceptat să fim împreună”, povestea Iulia, care a fost cerută în căsătorie de ziua ei, în toamna anului trecut, în cadrul unei petreceri surpriză.

Vezi și Ce i s-a întâmplat soției lui Liviu Teodorescu când a probat rochia de mireasă. A ajuns direct la spital, la Urgențe!

Citește și:

Mihai Albu iubește din nou: ”Am pe cineva în viața mea. Aș putea să mă recăsătoresc”

Simona Halep s-a măritat, în mare secret, cu Toni Iuruc?