Cu siguranță Cătălin Botezatu și-ar dori ca aceste imagini să fie șterse pentru totdeauna, întrucât look-ul lui din tinerețe este departe de cel pe care îl afișează azi, un adevărat Don Juan de o eleganță aparte după care suspină toate femeile. În tinerețe, celebrul designer părea mai degrabă un tânăr rebel, cu o siluetă nu tocmai de invidiat, având câteva kilograme în plus și un look ușor neglijat, transformarea lui de-a lungul aniilor fiind de-a dreptul spectaculoasă. Acum el umblă tot timpul îmbrăcat la patru ace, afișând un look perfect de parcă ar fi scos din revistă.

De altfel, într-un interviu acordat recent pentru libertateapentrufemei.ro, Cătălin a dezvăluit stilul, eleganţa și frumuseţea naturală tot pentru că acestea alcătuiesc un tot frumos.

Cătălin Botezatu s-a născut pe 3 decembrie 1966, la București, este fost fotomodel șicreator de modă celebru. A primit numeroase premii pentru creațiile sale, iar datorită relațiilor sale amoroase el s-a aflat mereu în atenția tabloidelor. Deși nu a fost niciodată căsătorit, în 2009 a mărturisit că este tatăl unui băiat de 20 de ani.

Și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu, iar în 1985 el a primit la Frankfurt  titlul de „Cel mai bun manechin al anului în Europa”. Botezatu a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano și a lucrat timp de șase luni în atelierele lui Gianni Versace. El este singurul creator de modă din țară care se ocupă scenografie, regie, coloană sonoră, cât și de styling-ul colecției.

Sursă foto: Kanal D