Moartea prematură a Cristinei Țopescu a șocat pe toată lumea. Jurnalista s-a stins din viață la 59 de ani, fiind găsită fără suflare pe 12 ianuarie 2020, în propria casă. Raportul medico-legal, finalizat după mai mult de un an, a indicat drept cauză a decesului un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariene și a unei cardiopatii ischemice. Cristina Țopescu a fost primul dintre cei trei copii ai regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu.

Imagini de colecție cu Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a rămas în memoria celor care au admirat-o și urmărit-o la TV, iar aceștia vor avea ocazia să-i revadă cele mai frumoase interviuri cu personalități. Prima TV a anunțat că va difuza sâmbătă, 17 decembrie, un program special dedicat regretatei jurnaliste. „A arătat fața nevăzută a celebrităților și a scris istorie! Sâmbătă, de la ora 10:00, retrăiește interviurile Cristinei Țopescu într-o ediție specială, doar la Prima TV”, se arată pe pagina de Facebook a postului de televiziune. „A prezentat lumea, fața nevăzută a celebrităților, a scris istorie. Interviurile Cristinei Țopescu au marcat televiziunea”, se arată în filmulețul de prezentare.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor '90. Foto: Gabriel MironSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Sfâșietor! Mesajul lui Ștefan Bănică, după ce Cristina Țopescu a murit. Cei doi au format un cuplu

Citește și: Ce s-a întâmplat cu lucrurile Cristinei Țopescu. Decizia luată de mama ei