După divorțul de  Vincenzo Castellano, Antonia și-a găsit fericirea alături de Alex Velea. Cedi doi formează un cuplu de mai bine de șapte ani, iar Antonia i-a adus pe lume cântărețului doi băieți minunați. La doar 30 de ani,  artista este mama a trei copii: Maya (9 ani), Dominic (5 ani) și Akim ( ani). Ea a pus recent noi imagini cu cei trei, iar fanii s-au topit.

Antonia are 3 copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cei trei au moștenit ochii și trăsăturile frumoase ale mamei lor,  iar fetița calcă pe urmele mamei ei fiind pasionată de muzică, dar și de dans. „Îi place să cânte, să danseze, e o isteată, îi place să facă glume. Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place cum se formează caracterul ei“, declara Antonia într-un interviu mai vechi.

Antonia a reacționat la criticile fanilor

Dacă băieții locuiesc alături de ea și de Alex Velea, Maya sta în Italia alături de bunicii lui Vincenzo, dar de fiecare dată când se întâlnesc cei trei copii se distrează de minune împreună. Antonia încă luptă pentru custodia fiicei ei cu Vincenzo.

„Sunt oficial cea mai fericită femeie din lume“, a scris Antonia, alături de fotografia cu cei trei copii ai săi.

Artista a răbufnit recent pe Instagram după ce niște internauți i-au trimis comentarii răutăcioase, iar sătulă de agresivitatea acestora, Antonia i-a pus la punct.

„Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic. (10-20 ani) Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini! Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți? Ce educație le-ați dat, pentru că dacă mă întrebați pe mine, DA, ESTE VINA PĂRINȚILOR! Educație și maniere 0!!!! Trist.”, a spus Antonia într-un video postat pe Instagram.

 

Citește și: