Cei doi și-au luat fetița și au participat alături de ea și alți 220 de voluntari să strângă deşeurile  de pe malurile lacului Bicaz, o acţiune ce face parte din programul „Ape curate în România”. Astfel, s-au strâns nu mai puțin de patru tone de deșeuri.

 
70955957_10214705854867293_252165011781189632_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„La o săptămână de la ecologizarea lacului Bicaz împreună cu 220 de voluntari, mi-am dat seama cât de bine am făcut că am luat-o pe Zora cu noi.
Drumul până acolo a fost obositor pentru că nu e ușor să ții un copil de doi ani peste zece ore (în total, dus și întors) în scaunul de mașină, iar la curățenie am făcut cu rândul pentru ca unul dintre noi să aibă grijă ca Zora să nu cadă în lac. Cu toate astea, mulțumirea este mult mai mare.
În ultimul timp, copii din toată lumea activează pentru salvarea planetei și mi-am dat seama că, deși Zora e încă mică, am început să o învățăm că natura trebuie protejată. Ba chiar trebuie salvată și trebuie să o facem urgent.
La Bicaz s-au strâns patru tone de plastic și a fost doar primul pas din programul „Ape curate în România”. Acest proiect și-a propus să contribuie la conştientizarea problemei poluării cu plastic a apelor și să inspire tot mai mulți oameni să participe la curătarea plajelor şi să recicleze deşeurile menajere.
Mă bucur că am fost și noi acolo și sper să ne întoarcem la primăvară”, a scris Alice, publicând mai multe imagini cu fiica lor la strângerea de deșuri.

Citește și: