Gina Pistol și Smiley se căsătoresc luna aceasta și, deși au apelat la o firmă specializată și la un wedding planner, tot au bătaie de cap. De fapt, mai mult Gina, care se agită în ultima vreme cu probele pentru rochiile de la nuntă. Ea va avea două rochii, una pentru biserică și una pentru petrecere. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” s-a filmat în timp ce a mers la probe și a publicat un video explicativ, pe InstaStory.

„Doamne, cât e de frumoasă a doua rochie! Voi purta două rochii, una de mireasă, pe care o voi purta la cununia religioasă, cununia civilă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva foarte comod, să pot să mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau toată ziua pe tocuri”, a povestit Gina Pistol, pe Instagram.

gina-pistol111SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Viitoarea soție a lui Smiley a oferit detalii și despre rochia pe care o va purta în biserică și pe care, spune ea, a ochit-o cu mult timp înainte să fie cerută în căsătorie. A văzut-o pe platforma Pinterest și a știut că este rochia visurilor ei.

„Prima rochie, rochia mea de mireasă, e comandată de la o gagică. Eu văzusem rochia aceea pe Pinterest și mă gândeam așa, uitându-mă la ea: dacă vreodată o să mă mărit, asta va fi rochia mea. Apoi, după ce a venit cererea, m-am apucat să caut rochia și, ce credeți, mi-a fost imposibil să o găsesc, nu scria cine a croit acea rochie, nu știam de unde să o iau.

O seară întreagă am stat pe telefon și am găsit-o până la urmă. Doar că era dintr-o colecție mai veche și a trebuit să aflu numărul tipei, să vorbesc cu ea și mi-a făcut-o. Am dus-o la ajustare, trebuia puțin scurtată, cât să nu o distrug, vreau să atingă pământul, dar să nu o distrug. Acum mă duc să văd verighetele. Le-am făcut la comandă și am ales să le personalizăm și au o semnificație pentru noi. Sunt foarte frumoase”, a mai spus Gina, pe InstaStory.

Smiley și Gina Pistol, povestea nunții

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc luna aceasta. Cei doi au făcut o confesiune video extrem de emoționantă despre evenimentul care-i va uni și în acte și care poate fi numit deja „nunta anului”. Smiley a povestit cum a fost cererea în căsătorie și cum a reacționat iubita lui când a văzut inelul.

Smiley și Gina Pistol au explicat într-un videoclip publicat pe Youtube, cum a fost cererea în căsătorie, care este povestea inelului, dar și ce rol a avut fiica lor, Josephine, în scenariul momentului. Smiley i-a adresat Ginei marea întrebare acasă, pentru că și-a dorit ca momentul să fie intim, iar fiica lor să fie implicată în poveste.

“Era o seară normală, de familie, noi trei, pregăteam cada pentru băiţa fetiţei noastre și spălam cada, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine, în dormitor, când m-a strigat: «Ginaaa, vii puțin?» Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă. Zic: «Ce este?». Josephine avea o cutiuță în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia. Andrei s-a apucat să zică ceva, dar nu am auzit începutul, pentru că Josephine rodea cutia aia, eu cu mâinile pline de spume. Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Dar l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față!”, povestește Gina.

La nuntă au invitat 300 de persoane

„Noi deja am trimis invitațiile la nuntă, este un eveniment pe care noi nu-l ținem secret și ne-am dori să aflați de la noi detaliile acestei căsătorii. Nunta este luna viitoare. Suntem pe pregătiri, pe detalii”, spune Smiley. „Sunt 200-300 de persoane, cam așa. Irina Voinea se ocupă de costumul meu, Gina înțeleg că și-a făcut rochia de mireasă…”, spune Smiley, moment în care Gina intervine: „O să am două rochii!”.

„Nu e ceva cu pretenții, este într-un loc frumos, care ne place nouă, care e pe gustul nostru”. „Nu vrem să câștigăm nici un premiu de nunta anului, vrem să ne simțim bine, iar oamenii care vin, la fel”, a mai declarat Gina. „Cel mai greu lucru a fost să așezăm oamenii la mese”, spun cei doi, dând asigurări că nu se va fura mireasa și că nu își doresc acest lucru.

Smiley şi Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinţii unei fetiţe. Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley şi Gina Pistol au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente „Ne vedem noi” în faţa a 5000 de oameni, veniţi la concertul lui Smiley. 

Citește și: Fratele lui Smiley s-a însurat. Cât de frumoși au fost la cununie!

Citește și: Smiley a lansat o piesă superbă înainte de nunta cu Gina Pistol. Cum sună melodia