Anthony Delon (58 de ani), fiul cel mare lui Alain Delon (87 de ani), s-a filmat cu ocazia unei plimbări prin Parcul Brătianu, din Oradea, anunțând că îș așteaptă acolo și pe Mickey Rourke. Actorul american va veni și el în țara noastră, tot pentru a juca în pelicula „21 de rubini”, regizată de Ciprian Mega (37 de ani), cineast și preot ortodox, tată a patru copii.

„Sunt în România, la Oradea unde luni, voi începe munca (la n.r.) un film. O producție românească, cu un realizator tânăr, un film care are două particularități, plăcute amândouă: prima este că mă voi reîntâlni cu Mickey Rourke pentru filmări, iar a doua este că regizorul este un tânăr preot ortodox. Religia dă un fel de inspirație aparte. Tipul e serios, a avut filme selectate la Berlin, la Moscova”, a transmis Anthony Delon, pe Instagram.

anthony-delon-la-oradea-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anthony Delon și Mickey Rourke joacă în filmul românesc „21 de rubini”

Filmul „21 de rubini” spune povestea Ninei, o tânără procuroare interpretată de Corina Moise.

Nina, împreună cu iubitul ei, Yuri, regizor de film, lucrează la dezvoltarea unui scenariu, inspirat dintr-un tablou de familie. Personajului Yuri îi va da viață actorul franco-american Anthony Delon, fiul celebrului star Alain Delon, anunță tvr.ro.

Tensiunile politice de la sfârșitul anului 2022, o aduc pe Nina în atenția publică, numele ei fiind vehiculat pentru poziția de Procuror General al României. Numirea în această funcție depinde, însă, de Mickey Mandovanis (Mickey Rourke), Secretar de Stat al Guvernului american, și de Nicoletta Delalachiessa (Elisabetta Pellini), reprezentanta Comisiei Europene.

Întâlnirile cu aceștia se transformă într-un veritabil examen, care, dublat de căutările artistice și de relația amoroasă cu Yuri, îi dezvăluie Ninei chipul societății în care trăiește.

Producătorii filmului sunt Laura Mega și Silviu Ciobanu, director de imagine este Liviu Mărghidan. Producători executivi sunt Natalia Neag și Kimberly Hines. Montajul va fi semnat de Corina Stavilă, iar sunetul de Mihai Bogos.

Alain Delon are 3 copii legitimi și unul din flori

În afară de Ari Boulogne, pe care îl are din relația cu solista Christa Päffgen (Nico), și pe care nu l-a recunoscut niciodată, Alain Delon are trei copii legitimi. Fiul cel mare, Anthony Delon (58 de ani), este actor și antreprenor. Din relația sa cu fotomodelul Rosalie van Breemen îi are pe Anouchka Delon (32 de ani), scriitoare și actriță, și pe Alain Fabien Delon (28 de ani), fotomodel și actor.  

Citește și: Alain Delon a împlinit 87 de ani. Cum arată azi marele actor care a a dispărut din viața publică din cauza problemelor de sănătate

Citește și: Tristul destin al lui Ari Boulogne. Ajuns la 60 de ani, fiul nelegitim al lui Alain Delon nu a fost nici până în prezent recunoscut de tatăl său

Citește și: Alain Delon i-a cerut fiului său Anthony să accepte să fie eutanasiat. „Mi-a cerut-o, am acceptat”, a mărturisit Anthony Delon

Citește și: Fiica lui Alain Delon s-a căsătorit, în secret. Anouchka a dat vestea pe Instagram