Cătălin Măruță se află în convalescență după operația la picior, se simte bine, dar se ajută de cârje cel puțin o perioadă. A avut un weekend liniștit, cu familia și prietenii și a fost foarte activ pe rețelele sociale. Și nu doar Andra și copiii îi sunt alături, ci și părinții lui, Constantin și Rusalina Măruță, așa că este un răsfățat.

Andra a publicat pe Instagram câteva filmulețe de acasă, fiind fericită că în weekend nu a trebuit să gătească deloc, deoarece bunul lor prieten, Ensar, i-a vizitat și a adus o mulțime de bunătăți de la restaurantul pe care îl deține. „Am gătit și azi”, a spus Andra, râzând, în timp ce Eva Măruță așeza masa pentru toată lumea. Micuța a fost foarte săritoare și cu tatăl ei, l-a sprijinit când Măruță se deplasa, în cârje, și i-a făcut și un tatuaj simpatic, pe antebraț, cu pixul (foto în galerie).

catalin-maruta-in-carje-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Am început plimbarea cu asistenta-mea șefă. Asistenta-șefă (Eva) m-a lăsat, acum e asistentul-șef (David). Suntem toată familia și mama, și tata de la Târgu-Jiu. Așadar, pacientul e ok”, a spus Măruță, pe Instastory. „Tati, încearcă să mergi singur”, i-a spus David. „Merg singur, dar n-am voie fără cârje. Așa că e din ce în ce mai bine. Cu puține dureri, dar e mai bine”, a mai spus Măruță.

Imagini cu Cătălin Măruță în cârje, după operația la picior

Săptămâna trecută, Cătălin Măruță i-a anunțat pe telespectatori că nu va mai fi LIVE pentru o perioadă, din cauza unei intervenții pe care a fost absolut necesar să o facă. „Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță.

El a revenit cu detalii și după intervenție. „Ideea e că am fost live. Pe parcursul întregii operații am stat de vorbă cu doctorul. Nu am fost anesteziat total. Eram live cu el, cu doctorul, și povestea ce se întâmplă. Am văzut toată intervenția. Foarte interesant să îți vezi operația în timp real, live, tu să te uiți acolo și să nu simți nimic”, a povestit Cătălin Măruță pe rețelele sociale.

Citește și: VIDEO „Șefa” Eva Măruță, reacție incredibilă după ce tatăl ei i-a spus lui Denise Rifai că e superbă. Scena din trafic care a devenit virală

Citește și: VIDEO Eva Măruță, din nou virală pe TikTok: „Tati, dă-l afară din mașină!”