Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronului britanic, a împlinit duminică  38 de ani și a sărbătorit evenimentul într-un cadru restrâns, alături de familia sa, ducesa de Cambridge și cei trei copii, prinţul George, de 6 ani, prinţesa Charlotte, de 5 ani, şi prinţul Louis, de 2 ani.

 

 Imagini adorabile cu prințul William și cei trei copii. Ce detaliu au observat fanii când l-au văzut pe prințul LouisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Pentru a marca evenimentul, el a respectat tradiția și a  publicat imagini noi cu el, însă spre deliciul fanilor, acesta apare în fotografii alături de cei trei copii ai lui, cu care pare că s-a distrat copios. William apare înconjurat de copii în timp ce stă într-un leagăn în grădina casei lor de la țară, iar în alte două imagini e fotografiat de Kate MIddleton în timp ce se joacă cu copiii, într-o repriză de gâdilat.

Prințul Louis s-a schimbat enorm de la ultima poză oficială

Însă, de departe cel care a atras atenția tuturor este prințul Louis, care de la ultima imagine oficială cu el s-a schimbat enorm. Mezinul ducilor de Cambridge  seamănă perfect acum cu  fratele lui mai mare George, ei având chiar și aceeași tunsoare

Imaginile au fost realizate la începutul lunii de Kate Middleton în grădina reședinței lor din Norfolk,  Anmer Hall.

Pentru că britanicii au sărbătorit duminică și ziua tatălui, William și Kate au publicat fiecare câte o imagine alături de tatăl lor.

William este al doilea la rând pentru a-i succeda bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, după tatăl său, prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani.

El este fiul cel mare al lui Charles şi al regretatei Diana, Prinţesa de Wales, care a murit într-un accident de maşină în 1997.

William a servit în forţele armate britanice timp de şapte ani şi jumătate, pe când avea 20 de ani, antrenându-se ca pilot de elicopter.

În ultimii ani, şi-a crescut vizibilitatea în calitate de susţinător al sănătăţii mintale, persoanelor fără adăpost, conservării naturii şi altor organizaţii de caritate.

Citește și: