Prințul Charles împreună cu soția lui, Camilla, și cei doi băieți ai săi, cu familile lor, au realizat o ședință foto  inedită pentru a marca împlinirea vârstei de 70 de ani a moștenitorului coroanei britanice.

Casa regală britanică a publicat primele imagini cu Charles, înconjurat de familie, pe 14 noiembrie când a împlinit 70 de ani, iar ulterior a mai făcut publice câteva imagini adorabile. Dacă în primele imagini, Charles apărea ținându-l în brațe pe prințul George, în fotografiile recente, el este surprins în timp ce se joacă cu prințul Louis, care a fost până aucm ținut departe de atenția presei. Imaginile sunt adorabile și dezvăluie că prințul de Wales este topit după nepoții lui.

Imaginile, realizate de fotograful Chris Jackson, în grădina casei Clarence, reședința prințului și a Camillei Parker,  sunt unele într-adevăr emoţionante, căci conturează perfect tabloul unei familii fericite şi unite. Într-una din fotografii Charles îl ţine în braţe pe prinţul Louis, care pare mai preocupat să se joace cu mânuţele decât să pozeze, iar fiul Elisabetei a II-a zâmbeşte larg.

Un alt instantaneu la fel de reuşit este cel în care prinţului Louis nu i-a păsat prea mult de aparat, şi i-a atins faţa prinţului Charles, în timp ce stăteau la poze, gest care l -a amuzat copios, judecând după expresiile faciale afişate.

 

Prinţul Charles a împlinit pe 14 noiembrie vârsta de 70 de ani, iar regina Elisabeta a II-a a organizat o ceremonie măreaţă în onoarea fiului care îi va urma la tron. Charles a petrecut alături de membrii Casei Regale a Marii Britanii, de alte capete încoronate din lume şi oameni politici, printre care și președintele României. Klaus Iohannis a fost însoțit la petrecere de soția lui, Carmen, care a atras toate privirile cu ținuta ei.

Citește și: