Alina și Ilan au profitat de weekend și s-au bucurat de vremea frumoasă de la munte, la bunicii copiilor, care stau la Cornu, în Prahova, de unde au publicat imagini.


„Dragi prieteni, iesiti din casa si bucurati-va de acest weekend insorit. Noi am venit la bunici si ne simtitim minunat. Va transmitem cele mai bune ganduri si multa dragoste ”, a scris Ilan pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de gemeni, iar aceasta s-a viralizat imediat.

ilan-si-alinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fanii s-au topit când au văzut cum arată acum Davina și Nathaniel, însă de departe cea care a atras toate privirile este fetița, care seamănă leit cu tatăl ei și zici că e o păpușică. Micuții au moștenit ochii albaștri de la părinți și părul blond.

„Doamne, cât sunt de frumoși! Fiți binecuvântați!”, „Seamănă leit cu tine amândoi”, „Copiii lui tati”, „Ce mult au crescut! Fetița e tati toata”, „Doamne,cât au crescut și ce adorabili sunt, să vă trăiască și să vă bucurați de ei!”, au scris admiratorii în comentarii.

Cei doi au profitat de prezența bunicilor și i-au lăsat câteva ore pe micuți în grija lor pentru a petrece puțin timp în doi: „Am lasat printisorii la bunici si am iesit la o plimbare romantica pe Valea Doftanei”.

În emisiunea Vorbește Lumea, Alina a dezvăluit ce semnificații speciale au numele alese pentru gemenii ei:

„Davina este un nume de origine ebraică și scoțiană, varianta feminină a prenumelui David, care înseamnă „iubit/ă”. Nathaniel este de asemenea un nume cu origini ebraice, care înseamnă „cadou de la Dumnezeu”.

În vârstă de 39 de ani, Alina Laufer a născut prematur gemeni pe 15 februarie, iar unul din gemeni, băiatul Nathaniel, a avut probleme la naștere, fiind operat de urgență. Mămica și bebelușii au fost externați de la Maternitatea Giulești după 38 de zile petrecute acolo, sub îngrijirea atentă a cadrelor medicale. Vedeta și soțul său, Ilan Laufer, și-au dorit enorm să devină părinți și au apelat de mai multe ori la fertilizarea in vitro. Frumoasa blondă a rămas însărcinată în vara anului trecut.

“Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, a spus Alina Laufer în emisiunea lui Cristi Brancu. Alina mai are o fetiță Karina (13 ani), din mariajul cu Jorge.

Citește și:

O recunoști? Blondă nu ai văzut-o niciodată!

A fost diagnosticată cu două tipuri de cancer într-un singur an. Dezvăluiri emoționante făcute de Eugenia Șerban: „Fiul meu mi a spus că dacă mă duc și eu, nu…”