Adelina Pestrițu radiază de fericire de când a devenit mamă și e topită după fetița ei. Astfel, ea vrea să-i ofere ce-i mai bun micuței Zenaida și are grijă să nu-i lipsească nimic.

Vedeta a publicat primele imagini din camera micuței după ce s-au mutat în casă nouă. Adelina i-a făcut fetiței sale o cameră ca în povești. E toată roz și deși Zenaida abia a împlinit vârsta de doi ani, ea are un dulap imens plin cu haine de firmă, din care micuța alege singură ce să poarte.

Adelina a mărturisit că deși Zenaida are camera ei, ea nu vrea încă să doarmă singură.

Adelina-Pestritu-dressingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„De când ne-am mutat în noua noastră căsuță fiecare zi este o poveste. Avem activități și tabieturi noi și ne bucuram de momentele petrecute împreuna. Zeny este tare fericita de noua ei camera decorata în culori deschise care completează starea noastră zilnica de bunadispoziție și entuziasm. Deși încă nu doarme singurică, sperăm că în curând să facem și acest pas. Doar când se va simți ea pe deplin pregătită. În schimb hainele pe care le poartă zi de zi le selecteaza după bunul plac”, a scris Adelina pe o rețea de socializare.

Citește și:

Shannen Doherty, mesaje de rămas bun: ”Sunt lucruri nespuse!”

Ce rău arată! Celebra actrița e de nerecunoscut la 51 de ani