Nicolae al României a transmis un mesaj de Paşti şi a publicat pe Facebook fotografii cu familia în costume tradiţionale.

Fostul principe Nicolae a publicat noi imagini cu fiica lui Maria-Alexandra, pe rețelele de socializare, iar micuța e adorabilă.

Nepotul regelui Mihai I a publicat două imagini în care apare alături de soţia sa, Alina Binder, şi de fiica, Maria-Alexandra, care s-a născut pe 7 noiembrie 2020, iar fotografiile i-au topit pe fani.

„Micuța prințesă are frumusețea bunicului! In sfârșit! Este semn bun pentru România!”, „ Ce îngeraș frumos aveți”, „Principesa cea micuță e o comoară, să vă trăiască”, „Uau! Cât de repede a crescut papusa drăgălașă! Să va traiasca sănătoasa alături de părinții ei”, „Din poze pe care le-am văzut cu regele când era mic,găsesc o mare asemănare cu micuța prințesa și mi-am permis să sper ca dacă ea îi seamană, poate se va aseza cândva pe tronul țării”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Fetița este primul copil al lui Nicolae și al Alinei, s-a născut pe 7 noiembrie 2020 la spitalul Polizu din București și a primit numele de Maria-Alexandra. Ea a venit pe lume la doi ani de la nunta lor de vis, ce a avut loc la Sinaia.

164493879_293119195543092_7713353054876310932_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

“Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Regele Mihai, bunicul meu, ne ocroteşte.”, a fost anunțul fostului principe imediat după ce s-a născut fiica lui.

Citește și: Ce înseamnă expresia Nihil sine Deo- motto-ul regalității române

Acesta nu este primul copil al nepotului regelui Mihai. El mai are un copil dintr-o relaţie anterioră, cu Nicoleta Cîrjan, o fetiţă în vârstă de patru ani numită Iris. Nașterea ei a iscat un mare scandal și familia regală a decis excluderea lui Nicolae din linia de succesiune şi retragerea titlului de principe, care îi fusese atribuit în anul 2010. Nicolae era, pe atunci, al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta. Cu toate acestea, după mai multe teste de paternitate, el și-a recunoscut recent fiica, precizând că va avea grijă de fiica lui și se va asigura că acesteia nu-i va lipsi nimic.

Nicolae s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în 2018, la Sinaia. Născut şi crescut în străinătate, prinţul Nicolae a ajuns prima oară în România în 1992, când avea şapte ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

Citește și:

Prima imagine cu fiica lui Nicolae şi a Alinei-Maria a României. Micuța a apărut într-o revistă franceză

Bill şi Melinda Gates divorţează după 27 de ani de mariaj. Anunțul făcut de cei doi