În ultima perioadă, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut tot mai rar împreună, lăsând loc de interpretări, mulți spunând că aceștia sunt în divorț, mai ales că designerul a plecat pentru o perioadă de acasă, pentru un curs de specializare în Franța.

Alexandru Ciucu a reușit acum să le dea tuturor peste nas cu o imagine făcută publică pe rețelele de socializare, ce dovedește clar că el și Alina formează în continuare un cuplu și se bucura de familia lor frumoasă. Mai exact, el a postat o imagine de la ziua de naștere a fiicei sale și astfel a risipit toate zvonurile potrivit cărora nu ar fi fost prezent. Ciucu apare lângă fetițele lui, Carolina și Raisa, și lângă soția lui, Alina Sorescu, și toți par foarte fericiți împreună.

Alături de imagine, Alexandru Ciucu a publicat și un mesaj, dedicat fetiței lui care a împlinit 8 ani. „Carolina, 8 ani. The Party. La multi ani scumpa noastră! Să fiți sănătoase! #carolinamea #raisamea”, a scris Alexandru Ciucu pe pagina personală de Facebook.

imaginea facuta publica de alexandruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010

Zvonurile că designerul de modă al Casei Regale și artista ar fi în divorț au apărut după ce paparazzi l-au surprins pe Alexandru în compania unei blonde. Acesta a negat că ar avea o aventură, iar cu imaginea făcută publică dovedește că totul decurge bine în mariajul lui cu Alina.

Alina și Alexandru s-au căsătorit în 2010, iar în ultimii ani au apărut în presă că acesta ar fi infidel și că divorțul ar fi inevitabil. Cu toate acestea, relația celor doi a rezistat, contrar a ceea ce credeau alți. Anul trecut apăruseră zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, iar atunci Alina Sorescu a intrat în direct în emsiunea Vorbește lumea și a negat că ar fi vorba despre așa ceva, declarând chiar că a sărbătorit cu soțul ei 10 ani de căsnicie și că a primit un inel cu diamant.

Deși Alexandru Ciucu a declarat că nu se pune problema de un divorț, Alina a nu a negat și nici nu a confirmat zvonurile, ca în dățile trecute.

Soțul Alinei Sorescu a fost prins anul acesta în compania unei alte femei, de aici și suspiciunile privind o eventuală ruptură între el și Alina Sorescu. Fotografiile în care el era împreună cu o blondă și se îndreptau spre apartamentul ei au venit ca un șoc pentru fani. Soțul artistei a negat cu vehemență faptul că ar exista vreo relație între el și femeia cu care a fost surprins.

Mesajul Alinei Sorescu după un an în care s-a vorbit doar despre divorțul ei

Alina Sorescu a fost întrebată dacă divorțează. Răspunsul l-a dat, în direct, într-o emisiune TV: „Nu fac din viața mea…”

Alina Sorescu, dezvăluiri despre familia ei după ce s-a zvonit că divorțează

Alexandru Ciucu, surprins cu o blondă

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro.Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, a declarat Alexandru Ciucu.

„Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel.Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a mai spus Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. În ultima zi de festival, le-a făcut cunoștință Cătălin Botezatu, după ce Alexandru Ciucu se arătase interesat de Alina Sorescu.

”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea la un moment dat cântăreața.