Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 14 ani la finalul anului trecut și s-a transformat deja într-o domnișoară superbă.

A participat, în toamna anului trecut, la lansarea unei colecții de bijuterii alături de mama sa și a impresionat nu doar prin aspectul fizic și mai ales ochii albaștri, ci și prin modul în care a răspuns întrebărilor pe care le-a primit din partea jurnaliștilor.

În ciuda faptului că are doar 14 ani, Violeta nu este intimidată de prezența camerelor de filmat și se comportă natural atunci când se află în lumina reflectoarelor. 

Nu de puține ori, Andreea Marin a vorbit la superlativ despre fiica sa, care îi moștenește atât frumusețea, cât și o parte dintre trăsăturile de caracter. Adolescenta este plină de umor și are dorința de a se implica în diferite proiecte, mărturisește Andreea Marin.

În plus, adolescenta are o relație excelentă cu fratele său, Radu Bănică și îl susține pe tânăr în prima afacere pe care el și-a deschis-o recent: o cafenea aflată în centrul Bucureștiului. 

Violeta nu a lipsit de la inaugurarea cafenelei lui Radu Ștefan Bănică și l-a ajutat să lase emoțiile la o parte. De altfel, cei doi petrec adesea clipe împreună, iar relația lor este una cât se poate de bună. 

Duminică, Andreea Marin a distribuit o nouă fotografie în care protagonistă este fiica ei, de o frumusețe răpitoare.

În dreptul portretului, prezentatoarea TV a scris o descriere scurtă, dar care oglindește sentimentele pe care i le poartă adolescentei: „Chipul fericirii pentru mine. Violeta”.

Andreea-si-Violeta-cu-ani-in-urmaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Imaginea a fost apreciată de peste 20.000 de fani, iar comentariile adunate de instantaneu au lăudat frumusețea fiicei Andreei. În imaginea, probabil surprinsă chiar de către Andreea, Violeta poartă uniforma școlară.

„Chipul ei este de-o frumusețe răvășitoare! Să fie sănătoasă și fericită! A meritat tot zbuciumul domniei voastre, cu viața!”, „Cât de mult îți seamănă! Doar ochii diferiți 💞”, „E superbă! Să aibă parte de fericire! ❤️”, „Frumoasă, exact ca mama” sau „Cel mai reușit copil! Cu chip blând, angelic! ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor din mediul online.

Vezi și Violeta a împlinit 14 ani. Cu cine seamănă, de fapt, fiica Andreei Marin?

Citește și:

Cum arăta Ilinca Vandici când era mică. Cu cine seamănă băiețelul ei?

Cher arată ca un fotomodel la 75 de ani. Secretul frumuseții ei