Imaginea a fost realizată la un restaurant, iar cei doi par foarte relaxați. Naomi poartă o jachetă albă, cu manșete negre și o șapcă închisă la culoare. Părul îl are aranjat în bucle foarte lejere și își ține bărbia pe mâna ei stângă, pe care o sprijină pe umărul lui Florin Ristei.

Fanii au obserbat imediat un inel în formă de inimă și cu multe pietre ce i-a dus cu gândul pe prietenii lor virtuali la o eventuală logodnă a lui Florin Ristei cu Naomi Hedman și au reacționat imediat.

Frumoasa Naomi Hedman, îndrăgostită lulea de Florin Ristei. Cum a reacționat artistul când ea i-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor

Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman. Când a început de fapt povestea lor de dragosteSHARE PE WHATSAPP

Florin Ristei și Naomi s-au cunoscut la X Factor

hedmanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

”The right ring?”, a scris cineva și, cu toate că artistul nu a răspuns, el a apreciat comentariul. Nu a fost singurul de acest gen. ”Zăresc un inel pe deget sau mă înșel?”, ”Vă stă atât de bine împreună”, ”Uu.. drăguț inel pe inelarul mânii stângi”, „ Ce inel frumos”, „Ai și cerut-o?”, au mai fost câteva dintre mesajele fanilor.

Și Naomi Hedman a apreciat fotografia lor, lăsând și un comentariu cu 8 inimioare și un pupic.

Luna trecută, când bruneta a venit în emisiune la Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil a încercat să o tragă de limbă despre relația ei cu Ristei, ba chiar a lăsat de înțeles că cei doi se pregătesc de nuntă.

Fosta concurentă de la X Factor a cântat chiar și câteva versuri în limba română din noua melodie lansată de iubitul ei, intitulată „Voodoo”, iar Dani a reacționat imediat.

”Și cum spuneam dacă și cântai mai bine, te lua de nevastă. Avem imagini, zice la X Factor (…) O să vin la nuntă și o să țin un speech”, i-a zis Dani lui Naom

Relația lor a început pe scena X Factor, în urmă cu câteva luni, însă chimia dintre cei doi a fost atât de puternică, încât lucrurile s-au așezat imediat pentru ei. S-au mutat împreună, Naomi i-a cunoscut deja părinții, iar vedeta de la Antena 1 se pare că e decis să renunțe la burlăcie pentru superba britanică. Fotografiile pe care cei doi le postează în mediul online sunt o dovadă vie a faptului că nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Mai mult, artistul a dezvăluit că mama lui e foarte încântată de iubita sa.

”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. (n.r. Relația) Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Citește și:

Nelu Ploieșteanu e intubat, în stare gravă, cu Covid-19. Mara Bănică, apel disperat către medici

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica cea mare a fostului principe Nicolae! Are deja 5 ani