David Beckham și  Victoria Beckham au patru copii, dar de când a venit pe lume și fiica lor, Harper, în vârstă de 8 ani, ei au fost criticați de comportamentul lor, pentru că apăreau adesea sărutându-și fetița pe gură. Micuța a împlinit acum 8 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară, dar cu toate acestea fostul fotbalist continuă să-și sărute și acum fiica pe buze, ceea ce i-a indignat pe fani.

DAvid si FiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Beckham (44 de ani) a postat imagini cu Harper la patinoar, iar într-una din fotografii și-a luat fiica în brațe și a sărutat-o, iar fanii i-au reproșat că gestul lui este dezgustător.  Modul în care își arată afecțiunea pentru fiica lui li se pare unora destul de ciudat și i-au spus că e greșit ca un tată să-și sărute fiica așa.

David Beckham susține că așa vrea le arate copiilor multă dragoste

„Nu ți se pare cam nepotrivit să îți săruți fiica de 8 ani pe buze?”, „Rușine pentru un asemenea comportament față de fiica ta!”, ai fost câteva dintre imaginile postate de fani.

Nu e prima dată când David este criticat pentur un asemenea comportamnet. David Beckham a fost criticat și anul trecut pentru o fotografie asemănătoare realizată alături de fetița lui, tot în perioada Crăciunului.

Cu toate acestea, David nu a părut deloc deranjat de criticile oamenilor, precizând într-un interviu mai vechi că el și soția lui vor să le arte multă iubire copiilor lor.

„Am fost criticat că mi-am sărutat fiica pe buze zilele trecute. Îmi sărut toți copiii pe buze. Poate Brooklyn nu. El are 18  ani și I se pare un pic ciudat. Dar sunt foarte afectuos cu copiii mei. Așa am fost crescut și eu și Victoria și așa ne purtăm și noi cu copiii noștri. Vrem să le arătăm multă iubire și îi protejăm, avem grijă de ei și îi sprijinim”, a declarant Beckham într-un interviu pentru The Sun.

Citește și: