La doar câteva luni de la despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion a fost văzut tot mai des în prezența unei brunete. Cei doi au mers în vacanțe împreună și au fost văzuți adeseori și în restaurante.

Mai mult, Răzvan are grijă să petreacă cât mai mult timp și cu copiii lui. Astfel, el a postat cu imagine emoționantă cu el și fiica lui, Ianca, care s-a transformat într-o adolescentă superbă. Îmbrăcați la patruu ace, cu sacouri, cei doi se țin în brațe, iar Ianca a uimit pe toată lumea cu frumusețea ei. Brunetă, cu ochii conturați cu negru și trăsături adorabile, Ianca a moștenit de la părinții ei tot ce era mai frumos. Imaginea este însoțită de mesajul: „Iubita mea”

Razvan-si-ianca-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fanii și prietenii matinalului au reacționat imediat și au lăudat frumusețea adolescentei. ”Doamne, ce frumusete!”, ”Poza aceasta este despre viata si vibratie”, ” Doamne, frumoasa fata ai! Sa fie sănătoasă și fericită!”, ” Wow, Razvan, sa fie sanatoasa. Ai o adevarata domnisora”, ”Cata fericire se citește pe chipul vostru! Sa ai mereu grija de ea”, ”🤗Câta frumusețe și puritate transmite”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Răzvan Simion se pare că și-a scos fiica la restaurant, probabil pentru a sărbători ziua de 8 Martie în avans, unde i-a însoțit și iubita lui. Într-o imagine făcută în geam, pe lângă Răzvan și Ianca, se mai vede silueta unei brunete îmbrăcată într-un costum alb, despre care mulți spun că ar fi iubita lui. Se pare că noua parteneră a lui Răzvan Simion și fiica lui se înțeleg destul de bine. Drept dovadă stau imaginile făcute publice de Ianca, în care dă noroc cu iubita tatălui ei, iar imaginea e însoțită de emoticoane cu inimioare.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit după 5 ani de relație. Încă de la începutul anului trecut au început să apară zvonuri că Lidia și Răzvan s-au despărțit, dar vedeta TV a confirmat despărțirea abia în luna iunie, printr-un mesaj emoționant.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viața frumoasă, Suflețel!”, a scris Răzvan Simion pe pagina de Instagram în mesajul pe care l-a șters ulterior.

Citește și:

Andreea Bălan, imagini de la petrecerea de ziua Clarei. Ce fericită e micuță!

Lucian Viziru a părăsit definitiv România. Unde s-a mutat și cu ce se ocupă în prezent