Vedeta a introdus toate datele necesare, iar aplicația a generat o imagine cu bebelușul, care potrivit rezultatelor este asemenea unui „dovlecel de iarnă”, cântărind 1500-1700 de grame. Gina Pistol s-a arătat extrem de mulțumită de rezultat, iar fanii au fost și ei cuceriți de imaginea virtuală a bebelușului.

Vedeta nu a mai stat pe gânduri, a împărtășit rezultatul cu urmăritorii din mediul online și a declarat că aplicația a urcat, irevocabil, pe locul unu în preferințele ei.

Gina Pistol este în culmea fericirii. Deși medicii i-au spus că sunt șanse mici să devină mamă, minunea s-a întâmplat și ea și Smiley vor avea o fetiță, superba blondă fiind deja în ultimul trimestru de sarcină.

La sfârșitul lunii septembrie, viitorii părinți au postat un video emoționant în care au făcut publică marea veste și au anunțat și sexul bebelușului.

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată.”, a declarat Gina Pistol, în urmă cu ceva timp.

Gina-si-Smileyyy-la-prima-zapada-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De asemenea, Smiley a fost întrebat de fani, cum e în această perioadă să locuiască cu Gina, având în vedere că este însărcinată și are mereu schimbări de dispoziție, iar artistul a răspuns că nu e deloc greu, având în vedere că Gina se comportă perfect normal.

Citește și:

Smiley, o nouă schimbare de look în 2021. Anunțul făcut de artist

Soția lui Lucian Mîndruță și-a făcut vaccinul anti-COVID-19. Cum s-a simțit la 24 de ore după vaccinare?