Gabriela Cristea (47 de ani) este urmărită pe Instagram de 280.000 de oameni, iar pe Facebook, de peste 300.000. O comunitate importantă, care este alături de ea, dar care nu o iartă atunci când le înșală așteptările. Așa s-a întâmplat azi, când vedeta a publicat pe rețelele sociale o reclamă, cu text și poză. În imagine însă abia o recunoști pe prezentatoarea emisiunii „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars. Trupul este înalt, filiform, iar chipul, nefiresc de finisat și de întinerit.

Imaginea cu care Gabriela Cristea chiar a șocat pe toată lumea

De parcă asta nu ar fi de ajuns, Gabi a uitat că în geamul ușii se reflectă adevărata ei siluetă, iar asta i-a fost „fatal”. Urmăritorii ei nu au menajat-o deloc și i-au atras atenția că a exagerat foarte tare. „Ideea este că i se vede și reflexia în geam și se vede clar că e supraeditată poza. Nu înțeleg de ce face asta, ea e frumoasă oricum. Dar păcat că exagerează rău cu filtrul”, „se minte singură, iar mesajul pe care îl transmite femeilor. și așa nesigure pe ele. este unul profund greșit”, „Ești frumoasă și fără să editezi pozele, nu trebuie să ascunzi realitatea, când faci video live ești cu totul altă persoană. Mai editează lumea pozele, dar nici cu 20 de kg cum arăți tu în poza asta”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Gabriela. Mai multe, puteți citi în galeria foto de mai jos.

gabriela-cristea-poza-editataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Sunt conștientă că timpul nu am cum să-l întorc, doar dacă îmi abandonez toate planurile și fug de acasă ca să mă concentrez doar pe corpul meu. Doar așa mai am o șansă mică să arăt ca înainte de nașterea celor două minuni din viața mea. Nici nu vreau asta, vreau să fac doar ce pot și ce ține de mine ca să fiu în echilibru cu tot ce înseamnă viața mea. Acum am puțin timp să mă ocup și de corpul meu dezorganizat și să încerc să construiesc ceva care să mă facă să mă simt în armonie cu mine”, a scris Gabriela în textul care însoțește imaginea și care, iată, că s-a întors împotriva ei.

Citește și: Maria Constantin și Vica Blochina, în cele mai scurte rochițe, la botezul fiului lui Luis Gabriel. Ce detaliu nedorit le-a scăpat în fotografii

Citește și: Atenție, imagini reale! Cum arată vedetele fără machiaj și fără filtre. Pe unele chiar nu le recunoști ușor