Artistul a folosit imaginea pentru a-i transmite un călduros „La mulți ani” Tinei, însă ipostaza tandră în care apar cei doi a stârnit din nou un val de întrebări, dacă formează sau nu un cuplu. Zvonurile că aceștia ar forma un cuplu au început încă din 2019 când fanii au observat gesturile tandre dintre ei în cadrul emisiunii „Vocea Ucrainei”, unde sunt amândoi antrenori. Cei doi au flirtat pe parcursul întregii emisiuni, iar la un moment dat Dan Balan a surprins-o pe Tina Karol cu un buchet senzațional de trandafiri în timpul emisiunii.

TinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Astfel, imediat mulți s-au gândit că între cei doi este mai mult decât o simplă prietenie, având în vedere atenția pe care și-o oferă. Cu toate acestea, niciunul dintre ei n-a confirmat relația de dragoste.

Așadar imaginea postată de Dan Bălan, alături de mesajul „La mulți ani, dragă”, a alimentat din nou zvonurile că între ei ar fi o poveste de iubire, iar fanii au reacționat imediat.

”Am murit ? Este cumva un vis?”, ”Astăzi este ziua internațională a șocului”, ”Sunteți atât de îndrăgostiți, încât vreți să strigați asta pentru întreaga lume! Așteptam atât de mult aceste momente”, Nu știu ce se întâmplă cu adevărat între ei, dar din afară pare că au fost creați unul pentru celălalt. O adevărată magie”, au fost câteva dintre miile de comentarii.

Tina Karol a împlinit 36 de ani pe 25 ianuarie, iar în ajun a fost felicitată și de către jurații din concursul Vocea Ucrainei, care a debutat cu un nou sezon pe 24 ianuarie. De data aceasta, Dan Bălan nu mai face parte din juriu, iar fanii s-au declarat dezamăgiți, precizând că emisiunea nu va mai avea același farmec fără Dan Bălan.