Îndrăgitul prezentator TV  a ieșit zilele trecute la plimbare cu micuța Namiko să se bucure de puțin de soare. Astfel, în imagine Cabral este fotografiat stând la o masă,  iar fetița se află la el în brațe și stă lipită de el. Fanii au remarcat imediat că micuța seamănă mai mult cu tatăl ei, de la care se pare că a moștenit și culoarea pielii.

Cabral si Andreea au devenit parinti pe 4 decembrieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Dacă va avea ochii Andreei să te pregătești Cabral”,  „Ce poză frumoasă”, „Ce creolină”, „Hai că din profil tot cu tine seamănă”, „Seamănă cu Cabral”, au scris fanii.

Cabral a  dezvăluit că viața de tătic nu este simplă, pentru că mama și soacra lui au făcut echipă cu Andreea și îi pun tot felul de condiții.

‘Fetele se înțeleg foarte bine. Totul e bine. Maică-mea și soacră-mea s-au reactivat și au făcut gașcă împreună cu Andreea, iar eu, când vreau să mă aproprii de copil e… ‘Tricoul l-ai schimbat? Haide, schimbă tricoul, spală-te pe mâini”. Și, mă apropii de copil și mi se spune: OK, hai că o agiți! Băi, e fii-mea’, s-a plâns  Cabral, în glumă, în emisiunea lui Măruță.

Andreea și Cabral își mai doresc un copil

Andreea spune că a dorit să nască pe care naturală, dar sarcina ajunsese deja la 9 luni și jumătate, așa că a încercat tot felul de metode. ‘Am urcat scări, am ridicat greutăți, din păcate, a fost nevoie să fac cezariană. Am avut un copil foarte mare, iar eu aveam oasele înguste’, a spus Andreea, care a mărturisit că își mai dorește un copil.

Îndrăgitul prezentator TV  a povestit cum au ales numele de Namiko pentru fetița lui și a Andreei, la sugestia lui Inoke, fiica lui mai mare, în vârstă de 16 ani, pe care o are din mariajul cu Luana. Mai mult, când vorbește despre micuță, Cabral îi spune  „găină’.

‘Inoke are deja 16 ani, atâta sunt de bătrân! Acum câțiva ani, m-aș fi dat cu fundul de pământ explicând că nu am uitat nimic, dar acum, că a venit găina asta mică, este totul de la zero’, a spus Cabral.

‘Namiko este ‘copilul valurilor’. Am căutat un nume foarte mult, nu neapărat că voiam ceva … dar efectiv nu simțeam că am găsit numele pe gustul nostru. Sunt foarte multe nume frumoase pe lumea asta, dar nu simțeam noi, parcă nu se lipea. Și a venit Inoke, prima mea fiică, și ne-a zis: Uite, eu am un nume care cred că s-ar potrivi. Eu vi-l spun, o să vă șocheze, probabil o să vă terciuiască creierii dar, după aceea, probabil că s-ar putea să vă placă. Namiko’. Se mănâncă? Nu. Zboară? Nu, înoată. Și ne-a explicat ce și cum și, după câteva săptămâni, ne-am hotărât’, a povestit acesta.

Citește și: