Andreea a afișat pe Instagram o fotografie cu un decolteu super sexy după o repriză de sport, la care a însoțit și câteva ponturi despre alimentație.

”Când ziua începe cu sport, pilates și zâmbet, ai alta energie. Și cu un mic dejun ușor de preparat, de pilda un iaurt îmbogățit cu nutrienti și arome (eu pun semințe de in, cânepă, ovaz, praf de scortisoara, căpșuni, câteva picături de îndulcitor de stevie)?. Acum e pauza de prânz și o supa bună gătită ca la mama acasă merge bine de tot, asezonata cu energia pozitiva și voie buna. Apoi, din nou la treaba! S-aveți o zi cu sănătate și cu spor! #pretuiesteviata”.

Imaginea cu care Andreea Marin și-a uimit fanii. Și-a arătat sânii în toată splendoarea lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Andreea Marin, confesiuni despre o posibilă nouă sarcină: ”Nu mai ştiu câte kilograme am”

Andreea Marin vrea să devină din nou mamă

Andreea Marin pare extrem de fericită de când l-a cunoscut  pe iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Cei doi au planuri serioase împreună, iar îndrăgita vedetă TV a recunoscut că sunt deja pregătiți să-și întemeieze o familie și să devină părinți.

”M-aş grăbi spre asta, dacă Dumnezeu ar fi de acord (spre a avea un copil – n. red.) Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală”, a spus Andreea Marin, în emisiunea lui Măruță.

Într-adevăr, de ceva vreme, fosta soție a lui Ștefan Bănică e nelipsită de la sală, unde se antrenează din greu. Însă se abține să se urce pe cântar. ”Nu m-am mai urcat pe cântar de ani buni. Nu mai ştiu câte kilograme am”, a mărturisit ea.

Are însă strategia ei: ”Un antrenor m-a învăţat: nu te urci şi nu te uiţi pe cântar, pentru că în perioade de stagnare te poate face să te simţi rău. Trei zile pe săptămână vin la sală”, a mai spus ea.

Citește și: