După câteva luni grele, în care au fost ocupați cu mutarea în casa nouă și după problemele de sănătate ale Adelinei, bruneta și soțul ei și-au luat fetița și au plecat să se relaxeze într-o vacanță în Turcia.

Adelina postează non-stop imagini din resortul de lux în care sunt cazați, dar una a atras privirile tuturor, fiind o dovadă mare de iubire pe care Virgil i-o poartă Adelinei și fiicei lor. Bruneta a publicat o fotografie în care soțul ei o ține pe fiica lor, Zeny, în brațe, iar Adelina o sărută pe cap, iar fanii au observat tatuajele lui Virgil. El și-a tatuat chipul Adelinei pe piept, iar sub el se află și chipul lui Zeny, gestul ei topindu-i pe fani.

Adelina-are-o-familie-foarte-frumoasa-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pentru faptul că sunt o familie frumoasă și pentru că-și poartă așa multă iubire.

„Vacanță plăcută sunteți superbi! O familie superbă”, „Iubire”, „Sunteti minunati, nu am cuvinte, o familie frumosă, vacanta placuta”, au scris fanii.

Adelina Pestrițu și afaceristul Virgil Steblea s-au căsătorit pe 20 iulie,  anul trecut, iar nunta  a fost  una grandioasă. EI au devenit părinți pentru prima dată pe 3 august 2018, când vedeta a adus-o pe lume pe micuța Zenaida la o clinică privată din București, iar cei doi speră să devină iar părinți cât mai repede și să-i facă o surioară fetiței lor.

Citește și:

Nici prin cap nu-ți trece cum poate arăta Celine Dion fără machiaj! E de nerecunoscut! Nici nu zici că e ea!

Sunt imaginile zilei! Meghan Markle, însărcinată a doua oară? Cum a fost surprinsă alături de prințul Harry