Aflată în vacanță în Grecia, împreună cu fiica sa în vârstă de 14 ani, o recompensă pentru notele mari luate la Capacitate, Corina Dănilă a aflat că umblă pe Internet o reclamă în care ea ar promova un produs ”minune” pentru slaăbit.

Revoltată, vedeta și-a anunțat fanii că nu are nicio legătură cu acest produs, afirmând că imaginea ei e folosită ilegal.

„Dragilor, am aflat de curând, de la prieteni, ca această impostoare se folosește de imaginea mea pentru a promova/vinde „un produs minune pentru slabit”!!!!!

Am dat interviuri, am fost la emisiunile de televiziune găzduite de colegi de-ai mei, am postat pe rețelele de socializare de ce, ce și cum am făcut pentru a-mi rezolva problemele de sănătate și de greutate. Știți deja cu toții că urmez programul Good Life, la Bio Terra Med, sub atenta îndrumare a specialiștilor, cărora le mulțumesc din nou!!!

Vă rog, nu credeți ce scrie aceasta „doctoriță”!!! Și nu apelați la așa-zise tratamente minune pentru slăbit!! Mâncați sănătos, faceți mișcare, iubiți-vă corpul și mintea! Vă îmbrățișez cu drag!”, a scris Corina Dănilă pe Facebook.

Vedeta în vârstă de 46 de ani arată incredibil după ce a slăbit. Fotografiile de pe contul său de Instagram, unde postează din vacanță, vorbesc de la sine. Pare că a întinerit cu 20 de ani.

Foto: Facebook

Citește și: