Vedeta Pro Tv a postat pe pagina sa oficială de Facebook o imagine în care fiul ei, David îi dă un pupic pe nas în timp ce ea stă pe o bancă în parc. Băiețelul, în vârstă de șase ani,  este surprins în timp ce ține fața Andrei în palmele lui și închide ochii în momentul în care îi dă un pupic, în timp ce artista îl ține și ea de mâini și zâmbește la el, imaginea reușind imediat să îi cucerească pe internauți și să topească inimile altor mămici.

Andra si DavidSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

David seamănă cu mama lui

Cătălin Măruță a declarat într-un interviu pentru Digi FM că David este foarte atașat de Andra și seamănă mai mult cu ea, în timp ce Eva e „bucățică ruptă” din el. Mai mult, Măruță a precizat că fiul lui și-a cam dat seama că mama lui este foarte cunoscută și iubită, iar la grădiniță de câte ori vine să-l ia Andra, el nu le mai spune colegilor că vine să îl ia „mama”, ci că vine după el „Andra”. „Mi-a povestit Andra că s-a dus la grădiniță să-l ia pe David și el era cu toată clasa, se încălța și spune <>”, a spus el.

Andra și-a început cariera în muzică de când era copil, iar primul videoclip și l-a lansat la vârsta de doar 15 ani, intitulat „În noapte mă trezesc”. De atunci, a mai scos de-a lungul timpului sute de melodii, iar cele mai multe dintre ele au devenit hit-uri în timp record, iar videoclipurile ei au avut milioane de vizualizări. Și asta, pentru că vocea, atuul Andrei şi-a spus cuvântul şi vedeta a reuşit să scoată un hit după altul şi să cucerească toate topurile atât din România cât şi de peste hotare.