Justin Trudeau este topit după soția lui și nu pierde nicio ocazie pentru a deonstra acest lucru. Premierul și soția lui au participat la petrecere organizată cu ocazia sărbătorii Hanukkah, la Parliament Hill, în Ottawa. După ce au aprins tradiționalele lumânări la eveniment, cei doi au fost surprinși în timp ce-și oferea un moemnt de tandrețe și se priveau cu multă dragoste. Imaginea cu ei s-a viralizat imediat pe internet și a atras admirația tuturor.

Premierul Justin Trudeau si sotia lui, Sophie Gregoire TrudeauSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cum a pozat celebra actriță Laetitia Casta în calendarul Pirelli la 40 de ani! Cât curaj

Justin Trudeau și Sophie Grégoire-Trudeau sunt căsătoriți de 13 ani

Justin Trudeau și soția sa Sophie Grégoire-Trudeau, o fostă prezentatoare de televiziune din Canada,  au sărbătorit anul acesta 13 ani de căsnicie și au împreună trei copii, James, în vârstă de 11 ani, Ella-Grace, de 9 ani şi Hadrien, de doar 5 ani, dar par că se iubesc ca în prima zi. Cei doi s-au întâlnit  prima dată în Montreal. Sophie a fost colega de școală a fratelui mai mic al lui Justin, potrivit revistei VOGUE . În 2003, cei doi s-au întâlnit la un eveniment caritabil, când cei doi au prezentat împreună balul Mercedes-Benz Grand Prix, o gală de caritate pentru fundaţia Starlight Children.

„Am râs şi am glumit, şi era o chimie evidentă între noi. Şi cumva am realizat: Ok, uite cineva pe care trebuie să-l iau în serios“, a declarat ea despre această primă întâlnire. I-a trimis un email lui Trudeau peste câteva zile, dar el „nu era pregătit să fie serios cu cineva“. Însă cei doi s-au întâlnit accidental pe parcursul verii următoare şi el a invitat-o în oraş. Au plecat la un restaurant afgan şi apoi la un bar karaoke unde „şi-au cântat melodii de la Elton John şi Beatles într-un separeu“.

Cei doi s-au căsătorit în 2005. Au avut o nuntă: „ de basm, dulce şi potrivită“. Sophie a ajuns la biserică într-un Rolls-Royce Phantom din 2004 şi după ceremonie, cuplul a plecat într-un Mercedes-Benz 300SL, din 1960.

În ciuda programului său aglomerat, Justin încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familia lui.  „Încerc să-i implic în viaţa mea. Dacă sunt în campanie, sunt mereu alături de mine, dar sunt plecat destul de des şi atunci când îi aduc la birou se distrează de minune”, a declarat la un moment dat Trudeau despre familia sa.

Citește și: