Frumoasa artistă nu-și arată deloc vârstă. La 49 de ani, arată la fel de bine ca la 20. Drept dovadă stă cea mai recentă imagine cu ea pe care a postat-o pe contul ei de Instagram. Loredana s-a fotogafiat pe stradă, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni verde neon, asortați cu o esarfă și  un tricou scurt în aceeași culoare, care îi lăsa la vedere abdomenul bine lucrat. Orele petrecute în sala de fitness au început să dea rezultate, iar Loredana Groza parcă arată mai bine ca oricând.

Imagine spectaculoasă cu Loredana Groza! A atras toate privirile când a ieșit pe stradă așaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Lore,arăți bestial”,  „Arăți minunată”, „Suprbă în orice ipostază”, Superbă”, „Agent 007, fermecătoare”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Se apropie de 50 de ani, dar nici nu-i pasă. Loredana refuză să îmbătânească și în ciuda vârstei sale se îmbracă în ținute provocatoare și sexy ca la 20 de ani și este plină de energie.

Loredana a ales să le răspundă într-o emisiune TV celor care au acuzat-o că a exagerat cu operațiile estetice la nivelul feței: „Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea’, a declarat Loredana Groza, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: