Celebrul cântăreț este foarte discret când vine vorba despre viața personală. Acesta are 45 de ani, dar a mărturisit în nenumărate rânduri că nu vrea să se căsătorească. Cu toate acestea, are o familie foarte frumoasă cu Iulia, mama celor doi copii ai lui. Ei au devenit părinți prima dată în 2014, când Iulia a adus pe lume un băiețel, iar doi ani mai târziu s-a născut și cel de-al doilea băiat al lor.

 

 

View this post on Instagram

 

Us seen by our son, Ivan. #december #light #momentslikethese #match #lightning #lighter #fun #funyy #outdooractivities

A post shared by iuliavictoria (@iuliavictoria) on

Imaginile cu Iulia și Tudor împreună sunt destul de rare, însă aceasta a postat recent pe contul ei de Instagram două fotografii în care apar ea și Tudor Chirilă, spre deliciul fanilor. Iulia a menționat că imaginile sunt  făcure de fiul lor, Ivan. Au trecut șase ani de când formează un cuplu, dar par să se iubească ca în prima zi.

”Sunteți speciali!”, ”Atâta pace, lumină și iubire zace-n lume, noroc cu fotografii din astea că ne mai aducem și noi aminte și facem un reality check. Îmi sunteți tare, tare dragi!”, ”Ce faini sunteți!”, au declarat fanii.

Tudor vorbește foarte frumos despre partenera lui despre care spune că este iubitoare, frumoasă și o mamă extraordinară. „Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, a scris Tudor într-o postare pe blogul lui despre partenera lui de viață.

Citește și: