Deși se feresc să-ți afișeze iubirea  în public, Ștefan Bănică (51 de ani) și Lavinia Pîrva (34 de ani) par foarte fericiți împreună. Drept dovadă, stă o imagine rară postată de artistă pe contul ei de Instagram, în care cei doi se țin în brațe și sunt foarte drăgăstoși, ipostază în care nu sunt surprinși prea des.

Citește și: Kirk Douglas (101 ani) și soția lui (99 de ani) sărbătoresc 64 de ani de căsnicie! Iată secretul longevității mariajului lor și povestea lor de dragoste

Povestea tristă din spatele numelui ales de Ștefan Bănică pentru cel de-al treilea copil al luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Au devenit părinți anul acesta

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de  aproape șase ani și se iubesc ca doi adolescenți. Cei doi au început o relație la scurt timp după ce artistul a divorțat de Andreea Marin, iar acum doi ani s-au căsătorit, în mare secret, în Bulgaria, la Balcic. Cei doi au devenit anul acesta părinți. Lavinia Pîrva a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-au numit Alexandru, după fratele celebrului artist.

Cântărețul a mai fost căsătorit timp de cinci ani cu Mihaela Rădulescu, în perioada 1994-1999 și are doi copii. O fetiță cu Andreea Marin și un băiat dintr-o altă relație.

Citește și: