„Ladies and gentlemen, la cererea publicului Astazi postez o fotografie rara cu superba mea surioara. ❤️ you sis”, a scris Iulia Albu în dreptul fotografiei, care a strâns aproape 10.000 de aprecieri, inclusiv de la Elena Gheorghe sau Claudia Pătrășcanu.

”Chiar ca este superba! Si naturala”, ”Gena a fost darnică cu voi”, ”Frumoase surori, să fiti fericite!”, ”Frumoasă ca și tine” – sunt câteva dintre comentariile postate de fani.

De departe cel mai amuzant e însă acesta: ”Fată la locul ei, nu are găină!”.

sora-iuliei-albuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Karin Vochița are 36 de ani și a absolvit Academia de Studii Economice. Aceasta nu este o persoană publică și activează într-un domeniu total diferit de cel al surorii ei, fiind consultant management pentru diverse firme, în regim de freelancer. De altfel, nici contul ei de Instagram nu este public.

Tânăra este și ea blondă, cu părul lung și are aceeași față ovală și trăsătur ca și sora sa. În poza postată de criticul de modă, Karin este îmbrăcată într-o bluză crem, iar în partea de jos are o ținută închisă la culoare. Este așezată la o masă, cu un meniu deschis, semn că cele două surori au petrecut câteva ore de calșitate împreună în oraș.

Aceleași trăsături pe care le au surorile se regăsesc și pe chipul fiicei Iuliei Albu, Mikaela. Deși e încă micuță, e deja o frumusețe cu buclelele sale blonde și ochii albaștri, de păpușă.

Vezi și Iulia Albu se mărită. Ce i-a cerut lui Mihai Albu e inimaginabil. Reacția plină de furie a creatorului de modă

Citește și:

Prințul William și prințul Harry au dezvăluit statuia mamei lor. Gestul făcut de ducele de Cambridge

Cristina Șișcanu, o nouă fotografie îndrăzneață în costum de baie: „Ce poziție”