Dacă pe Simona Gherghe o știe toată lumea, foarte puțini știu cum arată bărbatul care o așteaptă în fiecare zi acasă. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, însă nu ezită să își țină la curent prietenii din mediul online cu cele mai importante evenimente din viața ei.

De ziua soțului, nu a putut să se abțină și a a publicat o imagine superbă de la nunta lor, însoțită de un mesaj asemeni.

„La mulți ani, Răzvan, ♥️ mea, jumătatea mea, tatăl Anei și al lui Vlad! Te iubim! #happybirthday #family #love”, a scris ea în dreptul imaginii de la nuntă.

Prezentatoarea TV a ales să poarte în cea mai importantă zi din viața ei o rochie lungă și largă, din material natural. Ipostaza romantică și amuzantă în care s-au lăsat fotografiați atunci a făcut deliciul internauților, care au răsplătit-o cu mii de like-uri.

Aprecierile și comentariile nu au lipsit din peisaj. Postarea a strâns mai bine de 7 mii de like-uri și o mulțime de mesaje din partea celor care o urmăresc.

Mamă a doi copii superbi

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu formează un cuplu frumos și sudat. Din rodul iubirii lor s-au născut doi copii: Ana și Vlad.

Ana Goergia are 4 ani și e un îngeraș de fată. Vlad este mezinul familiei, iar la doar 2 ani face furori pe rețelele sociale cu frumusețea și candoarea lui.

Vezi și Cum arăta Simona Gherghe la 24 de ani, când abia se lansa în televiziune

Citește și:

Fiica Danielei Gyorfi i-a spus Andreei Marin că seamănă cu Lavinia. Cum a reacționat Zâna?

Ce a făcut Fulgy după ce și-ar fi bătut tatăl: „Ăsta este ultimul meu Story și situația stă în felul următor…”