Însă vedeta a postat recent o fotografie făcută în intimitatea casei sale, în care apare nemachiată și în halat de casă.

Dacă fanii loiali i-au apreciat naturalețea și frumusețea, au fost câțiva care i-au reproșat aspectul sprâncenelor, având de comentat și la adresa halatului.

”Deși te iubesc dintotdeauna, am să fiu directă: schimbă forma sprâncenelor!”, i-a scris o prietenă virtuală. ”Sprancenele trebuie șterse!”, îi scrie altcineva, în timp ce altcineva exclamă: ”Doamneeee..!!!!… ce-i cu sprâncenele alea…???….oribil”.

Totuși, nu toată lumea este de această părere: ”Nota 10 pentru asumare, sunteți minunată, scumpă doamnă!”. ”Ești foarte frumușică 👍💋Să văd câte piți se vor posta fără tone de machiaj. BRAVO ❤😘”, îi scrie altcineva.

”Sunteti mai frumoasa naturala, chiar mai tanara!”, e părerea mai multor fani.

Tptuși, cineva este deranjat la culme de halatul vedetei: ”La câți bani câștigi din atâtea emisiuni, pune mâna și cumpără-ți un alt capot. Scame sau mătreața, ce naiba este pe el…”.

La ce intervenții a apelat Ozana pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic

În urmă cu un an, Ozana Barabancea recunoștea că a apelat la câteva artificii permanente pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Printre acestea se numără tatuarea sprâncenelor și mărirea buzelor, dar și o intervenție la nivelul bustului.

„Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama că remodelarea lor prin chirurgia estetică este artă, măiestrie și știință.

Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină și finuță! De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o finețe de femeie. Eu sunt cel mai bun exemplu de întinerire la aproape 50 de ani”, spunea Ozana anul trecut.

Vezi și Ozana Barabancea a fost criticată că și-a editat prea mult pozele și le-a dat un răspuns pe măsură răutăcioșilor: „Lupi moraliști și sfătoșii satului”

Citește și:

Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus „Adio” după 9 ani de relație. Au împreună doi copii

Iulia Albu, declarație de dragoste pentru iubitul ei: ”M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată”. Cum arată bărbatul care îi e alături de 5 ani