Vedeta Pro TV, Neti Sandu, a reușit să-și uimească fanii. Cunoscută drept cea mai conservatoare prezentatoare TV, având aceeași coafură de 25 de ani, ea și-a uimit fanii cu una dintre cele mai recente imagini.

Neti Sandu este una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran. Astroloaga de la PRO TV are 62 de ani însă pare neschimbată față de momentul în care a apărut pentru prima oară la TV, în urmă cu peste două decenii.

Ea are același look încă de atunci, bobul cu breton, cu care a iscat diverse controverse de-a lungul timpului, mulți fiind convinși că poartă o perucă. Este foarte discretă cu viața ei și apare mereu pusă la patru ace, însă recent și-a uimit fanii cu o imagine, în care s-a pozat într-o ipostază total neobișnuită.

Neti-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Aflată, în vacanță, la malul mării, Neti s-a fotografiat în costum de baie, în timp ce stă pe șezlong, lângă o prietenă, și cele două par că se se distrează de minune. Neti apare într-un costum de baie mov, asoratat cu o pereche de ochelari în aceeași culoare, iar spre uimirea tuturor, ea nu a renunțat la machiaj nici pe plajă, fiind dată cu ruj și rimel. Imaginea este una destul de rară și astroloaga a reușit să-și uimeacă până și cei mai fideli fani.

Neti a încheiat în urmă cu ceva timp, o relație care a durat 10 ani și a suferit enorm. Vedeta PRO TV a recunoscut că a avut nevoie de terapie, pentru a depăși perioada grea. „Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie. M-am dus prea târziu. Abia după ce am fost la terapie, am reuşit să înţeleg ce se întâmplă în interiorul meu. Mi-a răspuns la foarte multe chestii la care nu avea cine să-mi dea răspunsul şi lucrurile s-au revelat de la sine, în timpul terapiei şi după, iar pe altele le-am aflat pentru că am lucrat în terapie”, a spus Neti Sandu pentru okmagazine.

Neti Sandu a mai vorbit și despre micile ei pasiuni. „Îmi plac şi hainele care îmi dau o stare pe care poate n-am de unde să o iau în acel moment. Faptul că-mi aleg o bluză cu flori îmi aduce aminte de bunica, de rochiile ei cu flori, dacă port ceva cu forme geometrice, carouri, îmi aduce aminte de mama, care purta acest gen. Şi multe alte combinaţii care îmi aduc aminte de un personaj de film, de exemplu, şi îmi dau starea aia. Mie hainele pe care le port îmi dau o stare anume”, a mai spus vedeta PRO TV.

Citește și:

Sunt împreună de 25 de ani, dar se iubesc ca în prima zi. Imagini adorabile cu ei

Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă. Vedeta e de nerecunoscut în vacanță în Ibiza, cu fostul și actualul soț!