Monica Gabor a postat o imagine cu fiica ei Irinuca, care a cucerit internetul. Cele două apar îmbrăcate în negru, în ținute elegante, în timp ce stau pe treptele casei lor.

Frumusețea lor a atras imediat atenția fanilor, iar mulți sunt de părere că cele două par mai degrabă surori, în loc de mamă și fiica. Irinuca s-a schimbat total și s-a transformat într-o adolescentă superbă. Înaltă, grațioasă și cu picioare lungi, fiica lui Irinel Columbeanu pare că în curând își va întrece mama în înălțime. „Binecuvântată să fiu mama ta”, este mesajul care însoțește fotografia.

Irinuca, cand era micaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Foarte frumoase ❤️mi-e dor sa posteze Irina pe youtube și pe insta”, „OMG Irina”, „A crescut frumos”, „Frumoase”, „Vaai..ce frumoasă și mare s-a făcut. Superbe amândouă. Felicitări!”, „Ce frumuseți”, „Frumoase, naturale”, „Ce drăguță s-a făcut Irina, n-am mai văzut-o de mult. Și tu arăți foarte bine”, „E așa drăguță”, „Uaaau…superbe fete..ce mare s-a făcut Irina. Superbe”, „Sunteți două frumoase”, au fost câteva dintre comentarile fanilor.

Citește și:

Imagine rară cu Monica Gabor și Irinuca. Zici că sunt surori. Ce frumoase sunt!

Imagine rară cu Monica Gabor și Irinuca. Zici că sunt surori. Ce frumoase sunt!