Tania Budi a publicat o imagine rară, de familie, pe rețelele de socializare. Vedeta s-a pozat alături de fratele ei, practic versiunea ei masculină, dar și de mamă. Toți trei seamănă ca niște picături de apă!

Fotografia a fost realizată zilele trecute, când Tania și Ionuț au organizat o ieșire de ziua de naștere a mamei lor, Maria.

Cu această ocazie s-a elucidat și misterul genelor bune cu care se laudă Tania Budi. La 53 de ani, arată impecabil, deși singură a recunoscut că este campioana nopților pierdute. Vedeta se ocupă de ani buni de afacerile ei din județul Constanța, în domeniul HORECA, iar asta îi răpește mult timp. În plus, petrecerile sunt la ordinea zilei.

Un lucru este cert, atât Tania, cât și Ionuț moștenesc frumusețea mamei lor, Maria. Copiii și-au dus mama la o masă în oraș, o masă pescărească la un cunoscut restaurant din Agigea.

De ce a renunțat Tania Budi la televiziune

Pe Tania Budi o știe toată lumea de la Televiziunea Română când, pentru o perioadă, a fost una dintre crainicele postului naţional. A absolvit trei facultăţi: Jurnalism, Matematică și, la 40 de ani, a făcut şi Facultatea de Teatru. Dar de ce nu mai poate fi văzută vedeta la TV? Răspunsul l-a dat chiar ea.

“Momentan am trei afaceri de care mă ocup şi nu cred că aş avea timp şi pentru altceva” (n.r. are un club în Mamaia, o cafenea şi un club în Constanţa).

În 2006 a primit rolul Laurei Colibaba în serialul “La Urgenţă”, de la TVR 1, unde a jucat alături de Florin Piersic Jr şi de Horaţiu Mălăele. Următorul rol, cel din 2010, a fost unul mic, dar de efect, în “Narcisa sălbatică”, de la Antena 1. Acolo a jucat-o pe Carolina, soţia personajului principal, Gabriel Duţu.

Vezi și Tania Budi, prima operație estetică la vârsta de 53 de ani. Imaginile înainte și după

Citește și:

Alina Pușcău, despre relația cu un mare actor de la Hollywood, unul dintre cei mai sexy bărbați în viață: „Am avut o relație doi ani de zile. Era timid, rușinos”

Vă mai amintiți de Oana Vincu? Cum arată acum celebra artistă