E vorba despre Ben, un puști bălai în vârstă de 8 ani, care seamănă destuld e bine cu tatăl său. Recent, actorul a decis să-l arate fanilor. Și nu oricum, ci în cabina unui avion A380, chiar pe scaunul pilotului!

”Fiul meu Ben îmi ia locul!”, a scris actorul, care are și brevet de pilot.

 

View this post on Instagram

 

My son Ben is taking my place! His first A380 @qantas flight

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

A pierdut un băiat

John Travolta are o familie frumoasă, chiar dacă, cu ani în urmă, a pierdut un băiat, moment extrem de dureros și peste care recunoaște că nu a reușit să treacă încă. E mândru, și pe bună dreptate, de fiica sa, care a apărut recent în filmul ”The Poison Rose”, un thriller în care a jucat alături de tatăl ei, dar li de Morgan Freeman.

Ben Travolta, anul trecutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Este o persoană individualistă. Este grațioasă, generoasă, echilibrată, delicată și minunată. Nu știam cum va fi și nu-mi asum meritele pentru cum e. Știu doar că am adorat-o dintotdeauna”, a declarat Travolta despre fiica sa, care, pe lângă actorie, e pasionată și de gimnastică, tenis, pescuit și calculatoare.

Cât despre Ben, e prea devreme să se știe ce cale va apuca. Dar indiferent care va fi aceea, se va bucura întotdeauna de sprijinul părinților săi. ”Chiar cred că copiii au drepturi. Chiar dacă au trupuri mici, nu înseamnă că nu ar trebui să poată avea un cuvânt de spus”, a declarat actorul, completând: ”Am aflat că, dacă le ceri părerea, pot veni cu idei mult mai bune decât ale tale”.

Vezi și John Travolta și Kelly Preston au sărbătorit 28 de ani de căsnicie! Ce frumos au marcat momentul!

Citește și: