Andreea Marin are de ce să fie mândră. Fiica ei, Violeta, nu doar că este foarte talentată și deșteaptă, dar e și foarte frumoasă. La doar 13 ani, pozează ca un adevărat fotomodel

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, Violeta, s-a transformat într-o adolescentă superbă și în pas cu moda. La 13 ani, adolescenta este înaltă, brunetă și a luat tot ce este mai bun atât de la mama ei, cât și de la tatăl său, având niște ochi superbi.

Îndrăgita prezentatoarea TV a postat pe pagina sa de Facebook două imagini cu Violeta, semn că este tare mândră de domnișoara în care s-a transformat. Fata vedetei poartă o pereche de blugi deschiși la culoare, rupți în genunchi, un maiou alb și încălțăminte neagră, asortată cu geanta. Ochii albaștri ies în evidență, la fel și părul lung, lăsat pe spate. „Fericirea mea are chipul ei”, a scris Andreea Marin în dreptul imaginilor cu fiica ei. Cu siguranță, Violeta ar avea o carieră de succes în modelling, având în vedere că pozează deja ca un fotomodel profesionist.

Violeta-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Andreea Marin a povestit recent într-un interviu la TV că a fost surprinsă de faptul că fiica sa i-a mărturisit că ar vrea să urmeze cursurile Facultății de Drept.

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a mărturisit Andreea Marin, recent, într-o emisiune tv.