Iar comentariul ei e în stilul caracteristic: ”I m too smart to be beautiful”. E îmbrăcată în costum de baie din două piese, poartă ochelari de soare și cercei supradimensionați, iar aprecierile au curs: peste 24.000 în nici 48 de ore.

Se poate vedea că în ciuda vârstei, 43 de ani, creatoarea de modă e în mare formă și adeptă a siluetei zero.

După cum reiese din postările sale de pe social media, vedeta s-ar afla în Franța, pentru o porție de relaxare binemeritată.

asa-arata-la-43-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cum s emenține la 43 de ani

Fanii săi s-au întrebat mereu cum de reușește să rămână într-o așa formă, într-o lume cu atâtea tentații. La un moment dat, ea le-a și răspuns, printr-o postare pe Instagram:

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00 – 13.00.Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort.

Rodia de dimineata… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă.”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Vezi și Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: ”Mă uit singur și…”

Citește și:

Cătălina Ponor este însărcinată! Prima poză cu burtica și mesajul emoționant al marii campioane

Roxana Ciuhulescu și-a luat casă, după cinci ani de stat în chirie! Primele imagini din locuința sa: ”A meritat tot efortul!”