În timp ce mama lor și-a petrecut sărbătorile într-o clinică privată, unde se recuperează după ce s-a îmbolnăvit în Africa de Sud, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale, gemenii prințesei Charlene au petrecut Crăciunul cu frații lor, ceilalți doi copii ilegitimi ai lui Albert de Monaco.

E pentru prima dată când aceștia au apărut toți patru în aceeași fotografie. Cel care a făcut publică imaginea a fost chiar prințul Albert de Monaco pe pagina lui. În imagine, gemenii Jaques și Gabriella (7 ani) sunt fotografiați stând pe o bancă, alături de sora lor, Jazmin Grimaldi (29 de ani) și fratele lor, Alexandre Grimaldi-Coste(18 ani), pe care Albert i-a avut înafara căsătoriei, dar pe acesta i-a recunoscut ulterior.

Prințul Albert de Monaco a fost implicat în mai multe procese de paternitate, în care mai multe femei au spus că au un copil cu acesta. Recent, el a fost chemat din nou în instanță, ceea ce a creat tensiuni în mariajul cu prințesa Charlene. La începutul anului trecut, Albert a fost chemat din nou în instanţă, în procesul unui al treilea caz de paternitate, unul intentat de o iubită secretă care susţine că a avut o relaţie cu suveranul, în 2005, pe vremea când acesta deja începuse o relație cu Charlene și se pregăteau de nuntă. La scurt timp, după ce s-a aflat, prințesa a plecat în Africa de Sud, unde s-a confruntat cu mari probleme de sănătate.

jasmine si alexandreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu toate acestea, Albert a susținut de fiecare dată că cei doi nu au probleme în mariaj și Charlene a plecat în țara natală în scop umanitar. Mai mutl, potrivit revistie People, fosta olimpică la înot chiar a insistat ca soțul ei să-și construiască o relație și cu ceilalți copii ai lui.

Jazmin Grace a fost recunoscută de Albert de Monaco pe când avea 11 ani, iar între ei s-a creat o legătură frumoasă și chiar au apărut la evenimente împreună. Mai mult, aceasta pare că se înțelege de minune și cu celălalt frate al ei, Alexandre, alături de care are mai multe imagini pe Instagram, chiar și de la majoratula cestuia. Cu toate acestea, nici Jazmin și nici Alexandre nu fac parte din linia de succesiune la tronul monegasc, însă ambii sunt susținuți financiar de către prințul Albert.Singurii moștenitori sunt Jaques și Gabriella.

Jazmin are 29 de ani, este actriță și cântăreață de operă. Mama ei este americanca Tamara Rotolo, de profesie agent imobiliar, pe care prințul a întâlnit-o în timpul unei vacanțe în sudul Franței. Un test ADN făcut în mai 2006 a arătat că Albert de Monaco este tatăl lui Jazmin. Alexandre abia a împlinit 18 ani și este rodul unei relații cu o fostă stewardesă din Togo. Albert l-a recunoscut în 2005, cu puțin timp înainte de a prelua tronul.

Cu toate acestea, Charlene, care a rămas în clinica de recuperare și de sărbători, nu a avut nicio reacție la postare soțului ei, preferând să nu comenteze.

Citește și: