Și tot vedeta a oferit un răspuns la această întrebare. A postat pe Instagram o fotografie cu ea la 19 ani. Se poate observa că trăsăturile frumoase erau la locul lor de la bun început. Ce a făcut vedeta este să le accentueze, să le potențeze. Și să se mențină în mare formă, așa cum nu multe femei ar fi reușit.

Brigitte, la 19 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

A început cu intervențiile de la 19 ani. Are 19 în total!

Printre ”artificiile” la care a apelat pentru a ajunge la o versiune a sa superioară se află augmentarea mamară, injecțiile cu colagen în buze, toate acestea făcute încă de la vârsta de 19 ani.

În 2003, vedeta a intervenit din nou la nivelul buzelor. Medicul estetician i-a injectat atunci o substanță permanentă în buze, care a migrat însă la nivelul feței, după cum arată Pro TV.

Tot în acea perioadă, Brigitte apela și la injecțiile cu acid hialuronic în față.

Din această cauză, în 2010 Briggite a ajuns în Germania, unde doctorii au ajutat-o să elimine răul făcut.

Foarte atentă lșa felul în care arată, vedeta a recurs apoi la augmentarea feselor și o rinoplastie în Turcia.

Vedeta recunoaște că a apelat la ajutorul specialiștilor în chirurgie estetică deoarece și-a dorit să fie frumoasă. Presa mondenă scrie că vedeta a suferit nu mai puțin de 19 intervenții.

De altfel, vedeta nici nu se ascunde. Zilele trecute a postat pe Instagram o înregistrare din momentul în care i se injectează botox. ”Am venit astazi la pentru o sesiune de botox, deoarece a trecut deja un an de la ultima injectare, si dl doctor are grija de fiecare data ca fata mea sa ramana tanara si neridata. De data asta, am vazut ca mi-au aparut cateva riduri la ochi, si abia am asteptat deschiderea clinicii, sa scap de ele!”, scria vedeta pe Instagram.

Vezi și Este însărcinată. Soțul ei a dat-o de gol, în direct la, TV

Citește și: