Diana Munteanu are un băiețel din căsnicia cu Claudiu Niculescu, iar recent a publicat o imagine cu acesta pe rețelele de socializare.

Frumoasa blondă publică rar imagini cu fiul ei, dar recent a postat pe Insta Story o imagine în care apare David. Este vorba despre o captură de ecran care surprinde convorbirea prin video call dintre mamă și fiu.

„Mi-e dor de tine. Tabără de antrenament”, a scris Diana Munteanu în dreptul fotografiei cu fiul ei.

Fiul Dianei Munteanu, David Cristian Niculescu, este pasionat de fotbal încă de mic, moștenindu-i talentul tatălui său, Claudiu Niculescu, fostul soț al Dianei Munteanu.

Diana este fostă sportivă, ea practicând atletismul, în anii de liceu. Fanii de pe Instagram i-au atras atenția că este foarte slabă, însă Diana a spus de nenumărate ori că ei îi place așa și că se simte bine în pielea ei.

Diana Munteanu, intr-o fotografie in care sustine ca nu e machiataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

“Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață.

Diana Munteanu s-a născut în Brașov pe data de 15 decembrie 1978, iar părinții săi au o carieră destul de puternică în industria artistică. Tatăl ei, Titus Munteanu, este un renumit dirijor, iar mama sa este soprano. Diana nu este singură la părinți, mai are și un frate pe nume Toni.