Adrian Mutu a fost căsătorit timp de 8 ani cu Consuelo Matos, cu care a fost căsătorit timp de 8 ani. Aceasta i-a adus pe lume două fete la fel de frumoase ca ea, Adriana (15 ani) și Maya (13 de ani).

Adrian și Sandra au ales un resort de vis în Dominicană și au împărtășit imagini și cu fanii de pe Instagram. Adriana și Maya par a fi topite după frățiorul lor mai mic, Tiago. Într-una dintre poze, familia lui Mutu apare lângă fostul fotbalist, Marcelo Lippis, antrenor în Italia.

“O după-amiază foarte frumoasă pentru mine și familia mea, alături de un maestru al fotbalului: Marcelo Lippi. Mulțumesc pentru invitație și pentru toate sfaturile pe care mi le-ați dat!”, a scris Adrian Mutu în dreptul fotografiilor în care apare luând prânzul cu familia sa și antrenorul italian.

Imaginile postate pe rețelele de socializare au adunat mii de like-uri și numeroase comentarii. Fanii îi urează noroc lui Adi la Naționala României și îl felicită pentru frumoasa lui familie. “Să-ți trăiască ce iubești!”, “Superba poza!”, “Frumoasă familie … fetele îți seamănă fără doar și poate”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți.

De departe cea care a atras toate privirile este Adriana, fiica cea mare a lui Mutu. Ea s-a transformat într-o adolescentă adorabilă de la care nu poți să-ți mai ochii. Fotografia a cucerit imediat internetul și mulți sunt de părere că aceasta seamănă perfect cu mama ei și ar putea să-și construiască cu siguranță o carieră de succes în lumea modei.

Mutu-si-familiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

După divorțul de Adrian Mutu, Consuelo și-a luat fetele și a plecat în Republica Dominicană, țara ei natală. După o scurtă perioadă în care și-a revenit după divorțul de Adrian Mutu, Consuelo s-a apucat de actorie și a devenit agent imobiliar.Ea se ocupă de vânzarea de case dintr-un cartier rezidențial de lux din Republica Dominicană, prețul de vânzare fiind de peste un milion de euro primind comisioane frumoase. Din punct de vedere al carierei actoricești Consuelo Cosuelo Matos are deja două filme în palmares, ”Desperado” și ”El Mariachi”.

Dacă despre Mutu se știe că și-a refăcut viața alături de a trei soție, Sandra Bachici, care de asemenea i-a oferit un copil, nu este nimic sigur în privința fostei soții. Cunostul fotbalist s-a căsătorit cu Consuelo în anul 2005. În anul 2007, a venit pe lume prima fetiță a celor doi, Adriana Lea, iar în 2009 s-a născut Maya Vega. Deși părea extrem de îndrăgostit de Consuelo, spunând că este femeia la care a visat mereu, în cele din urmă cei doi și-au spus Adio.

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici din 2015. Cei doi au un băiețel, pe nume Tiago, care a împlinit 4 ani în aprilie. Antrenorul mai are un fiu, Mario, din prima căsnicie cu Alexandra Dinu.