În urmă cu șapte ani, Horia Brenciu trecea printr-o traumă mare, pierzându-și părintele. Anii au trecut, suferința nu a dispărut, dar rămân în urmă amintirile frumoase. Asta a ales și Horia Brenciu în ziua în care tatăl său și-ar fi sărbătorit ziua de naștere: să se piardă prin amintiri frumoase.

„Azi e 6 august. E ziua tatălui meu. Ne urmărește de sus de vreo 7 ani și știu că îmi spune, câteodată, zâmbind: “Ti-am zis eu…”.

Deși mi-au rămas zeci de întrebări pe care nu am mai apucat să i le pun, nu-mi rămâne decât să mă bucur de toate amintirile cu el… Și nu sunt puține! La mulți ani, tatii, de oriunde ne-ai privi.❤️”, a fost mesajul transmis de Horia Brenciu pe pagina sa de Instagram, un mesaj apreciat cum se cuvine de către fanii săi.

horia-brenciu-si-tatal-lui-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 28

Horia Brenciu, despre povestea de dragoste cu soția lui, Alice

Tatăl a plecat într-o altă lume, de unde probabil îl veghează, dar în lumea aceasta Horia Brenciu are o familie superbă. Horia Brenciu trăiește de mai bine de 17 ani o frumoasă de poveste de dragoste cu soția lui, Alice, și formează unul dintre cele mai longevive și solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Horia Brenciu și-a sărbătorit soția: „O iubesc și n-aș putea trăi fără ea”. Cei doi sunt împreună de 17 ani și cresc 4 copii

”Povestea mea cu Alice are nevoie de o carte, dar o s-o exprim într-un sinopsis. Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat”, a mărturisit nu demult Horia Brenciu.

Artistul este tată a patru copii: Andreea, Maria, Mina şi Toma Brenciu. Andreea și Maria sunt fiicele lui Alice din alte relații, dar pe care artistul le iubește ca pe ochii din cap, Mina este fiica celor doi, iar Toma, care în iunie a împlinit 9 ani, este băiețelul pe care cei doi soți l-au adoptat.

Fata lui Horia Brenciu a împlinit 23 de ani: „Te iubește tata!”. Și Andreea Berecleanu și-a sărbătorit fiica și i-a transmis un mesaj lacrimogen

”Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, spunea nu demult cântărețul.

Vezi și Fiul lui Horia Brenciu a împlinit 9 ani: „E fericirea mea! E profesorul meu! E viața mea!”. Toma e adorabil în cele mai noi poze

Citește și:

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Italia: „Te iubesc până la cer și după”. Imagini feerice de la cununie

Ce socri simpatici are Dani Oțil! La nuntă, Gabriela și părinții ei „au rupt” ringul de dans. Imagini cu cuscrele, în rochii elegante