Celebrul artist se consideră un tătic împlinit și este topit după fiul lui, Toma. El postează adesea imagini cu micuțul pe rețelele de socializare, în care e surprins în momente speciale din viața sa, iar fanii se topesc când îl văd. Recent, acesta a postat pe Facebook imagini cu micuțul, care a avut parte de o nouă experiență în viața lui: acesta a mers pentru prima oară cu trenul!

”Primul tren din viața lui Toma…”, este mesajul scris de Horia Brenciu pe Facebook, în dreptul imaginilor cu băiețelul lui.

Imaginea a strâns mii de aprecieri din partea internauților, dar și numeroase comentarii, printre care: ”Bravo Toma! Vacanţă plăcută! Superb trolerul, iar Toma un dulcic!!!”, „Distracție plăcută”, „Ce dulceață de băiat. Drum bun!”.

227387548_10220242570753929_6033431924972080133_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Toma s-a integrat perfect în familia lui Brenciu, iar acesta pare un copil extrem de fericit.

Horia Brenciu îl va lăsa pe Toma să-și cunoască mama

În 2014, Horia și Alice l-au adoptat pe Toma, iar de atunci au simțit că familia lor este acum completă. Micuțul s-a încadrat foarte bine în familia lor. Horia a mărturisit că îl va lăsa să-și cunoască mama biologică

„Toma este băiatul nostru (…). Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele“, a declarat fericit Horia Brenciu.

Îndrăgitul artist a dezvăluit într-un interviu acordat Eugeniei Vodă la TVR1 cum a decis să îl adopte pe Toma și practic cum i-a salvat viața.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ”Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la ”Profesioniştii”, precizând că dacă Toma va dori își va cunoaște mama.

„Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, a spus Horia Brenciu.

Citește și:

Tily Niculae, dusă de urgență la spital cu Salvarea!

Fiica Adelinei Pestrițu a împlinit trei ani și au sărbătorit-o cu mare fast. Imagini de la eveniment