Cei doi au fotografiat-o în diverse ipostaze, ba când o ajuta pe Andreea la spălatul câinilor, ba când dansa prin casă sau cânta, iar imaginile cu ea sunt absolut adorabile.

Mulți s-au întrebat cu cine seamănă micuța, iar Namiko a moștenit trăsături atât de la mama, cât și de la tată, fiind o combinație perfectă între cei doi, lucru remarcat de altfel și de fani.

Cei trei au plecat în vacanță, undeva la mare, iar în timp ce Andreea postează fotografii cu ea în costum de baie în care își afișează mândră silueta fără cusur, Cabral a publicat  o imagine cu Namiko, care îi doarme în brațe. Fetița îi stă la piept și doarme liniștită, iar fanii au reacționat imediat, fiind topiți de micuță. „Noi doi și cu Jordan.
Michael sare, Cabi privește… Namiko sforăie liniștită. :))”, a scris Cabral la descriereafotografiei în care apare el paortă un tricou cu Jordan.

cabral si AndreeaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Namiko crește frumos, în brațele tale. Să fiți sănătoși, să o creșteți mare, cu multă dragoste”, „Namiko doarme liniștită  și fericită în brațele tatălui său”,
”Ce fălcuțeee”, „Frumos..Tată și fiică, poză de familie frumoasă și dragă sufletului meu”, „Superbă poza și voi’, ”Are zâmbetul tău Cabral! Dar în rest este fotogenică și frumoasă ca Andreea! Să vă trăiască!”, „Si mai faci si poze sotiei…ce sot minunat!”, „O superbitate de fetiță”, „Fata lui tata”,  au fost numai câteva dintre comentariile de la fani.

Andreea Ibacka a născut pe 4 decembrie 2018 o fetiță perfect sănătoasă. Andreea a ales să nască pe cale naturală și a avut emoții destul de mari, pentru că micuța a venit mai târziu cu două săptămâni față de data estimată de medici. Pentru Andreea Ibacka e primul copil, dar Cabral mai are o fată.

Citește și: