Cabral și Andreea au grijă ca fetiței lor să nu-i lipsească nimic și îi pregătesc zilnic fel de fel de activități. Îndrăgitul prezentator TV a anunțat în urmă cu puțin timp că fiica lui a început cursuri de franceză. Mai mult, pentru a marca momentul a pus o poză adorabilă cu Namiko, care apare cu o șapcă pe cap, în stilul celor purtate de franțuzoaice și ochelari. „Am început cursurile de franceză.

„Moutons, brie, cochon! Paris, je t’aime!”, este mesajul din dreptul pozei.

Fanii s-au topit când au văzut imaginea și au reacționat imediat, fiind uimiți de cât de mult seamănă micuța cu tatăl ei.

namikoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„E o minune de fetiță! Din așa părinți doar o drăgălașă minunată putea „răsări”!!!”, ”Doamneee!!!O ador,e minunataaa!”, ”Doamne, ce seamăna cu tine. Sa fie sănătoasă si sa va aduca bucurii. E o scumpă”, ”Doamne, iti seamana izbitor de tare!”, ”Mini Cabral”, ”O frumusete de fata! Seamna cu tatal ei”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Cabral și Andreea s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Ei au devenit părinți pe data de 4 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko.

„Este minunat să fii mămică, nu pot să descriu în cuvinte și sunt convinsă că mămicile care ne urmăresc înțeleg. Nimic nu te pregătește, în schimb, pentru experiența asta. Ușor nu este. Programul nu-ți mai aparține cu adevărat. Toate activitățile se conturează în jurul programului bebelușului”.