Irina Nicolae (43 de ani), fosta solistă a trupei ASIA, și Marius Vizer (63 de ani), președintele Federației Internaționale de Judo, sunt topiți după prințesa care a venit în viețile lor, cu toate bucuriile și emoțiile pe care le poate aduce un copil. În fiecare an i-au organizat micuței petreceri gradioase, de la care nu au lipsit artiști de renume, printre care și celebrul Al Bano, prieten de familie cu soții Vizer. Evenimentele au avut loc la Budapesta, capitala Ungariei, acolo unde influentul om de afaceri Marius Vizer are o reședință superbă.

Imagine adorabilă cu fiica Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer

Rare sunt ocaziile în care Irina Nicolae le arată fanilor de pe Instagram imagini cu fetița ei. Cei doi părinți au decis să o protejeze pe micuță și să o lase pe ea să își facă intrarea în online, atunci când va fi cazul. Zilele trecute însă, fosta artistă nu a rezistat tentației de a le arăta tuturor ce mogâldeață roz are acasă, așa că a publicat pe Instagram o imagine cu Scarlett Maria.

Fetița este blondă, are părul lung, iar ținuta o face mai adorabilă decât este: fundiță roz, pantofiori roz și rochie în aceeași culoare. Familia, stabilită la Budapesta, se pare că a fost de curând într-o vacanță exotică, după cum a arătat Irina, pe Stories.

irina-nicolae-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Care este povestea numelui Scarlett Maria

Într-un interviu despre sarcină, naștere și fetița ei, Irina Nicolae a spus de ce a ales acest nume, care ne duce cu gândul la Scarlett O’Hara, din pelicula „Pe aripile vântului”. „Am ales cu inima, aşa cum am simţit. În urmă cu foarte mulţi ani am cunoscut o fetiţă care purta acest nume şi mi-a rămas întipărit în minte şi în suflet. Al doilea nume, Maria, l-am ales după numele Fecioarei Maria, care mi-a ascultat rugăciunile şi am primit o fetiţă superbă. Când am rămas însărcinată, am ştiut că va fi fetiţă. Nu m-am văzut niciodată mamă de băiat”, declara Irina Nicolae pentru OK! România!

Citește și: Irina Nicolae, dezvăluiri emoționante despre fiica ei. La doar trei ani vorbește deja trei limbi

Citește și: Irina Nicolae, declarație de dragoste pentru soțul ei de ziua lui. Cum arată acum fosta cântăreață