Ilinca Vandici este la un pas de divorț. Andrei Neacșu a părăsit de câteva luni căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament de pe Șoseaua Nordului, scrie Cancan.ro, care anunță, în premieră, separarea celor doi. Mai mult, omul de afaceri ar avea, deja, o nouă iubită.

Ilinca Vandici, vedetă Kanal D, și afaceristul Andrei Neacșu și-au spus „adio” după șase ani de iubire. Problemele între ei au apărut în urmă cu un an, însă cei doi au făcut tot posibilul pentru a-și salva mariajul. Vacanța petrecută în Mexic, în decembrie anul trecut, a fost ca un test pentru mariajul lor, dar se pare că nu l-au trecut.

“Amândoi au stat triști și supărați în Mexic, nu au reușit să treacă peste probleme, oricât s-au străduit. Revelionul a fost la fel de anost, iar după aceea s-a produs ruptura”, au mai spus sursele Cancan.ro.

Publicația citată scrie că Andrei a părăsit, deja, vila din Tunari, în care locuia alături de părinți, soție și de fiu. Omul de afaceri și-a achiziționat un apartament într-o zonă de lux a Capitalei și ar fi fost văzut, deja, în compania unei alte femei.

Ilinca Vandici s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu. Primele declarații

Ilinca Vandici a confirmat că ea și soțul ei s-au despărțit: ”Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a declarat Ilinca Vandici pentru Cancan.ro.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în 2016, iar câteva luni mai târziu s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat câteva sute de persoane. În 2017 s-a născut fiul lor, Zian.

ilinca-vandici-andrei-neacsu-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Acum un an, Ilinca Vandici spunea că i-ar ierta orice soțului ei

Fix în urmă cu un an, Ilinca Vandici făcea valuri cu declarațiile sale din emisiunea lui Denise Rifai, unde a spus cu subiect și predicat că i-ar ierta absolut orice soțului ei. A dat de înțeles că ar trece fără probleme inclusiv peste infidelități, ceea ce a născut sute, chiar mii de comentarii.

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?! Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro”, spunea Vandici.

Ulterior și-a mai nuanțat discursul și a peste ce nu ar putea trece, în căsnicie. Invitată la emisiunea Oanei Radu, „Detectorul de minciuni”, Ilinca a răspuns celor mai delicate întrebări despre familie și soțul ei, Andrei Neacșu.

Ilinca Vandici a fost întrebată atunci dacă este o femeie posesivă și care simte nevoia să-și verfice soțul. Ilinca a subliniat că în trecut a verificat mesajele și apelurile telefonice ale foștilor iubiți, dar doar pentru că avea motive de îndoială. În relația cu Andrei, Ilinca nu a simțit niciodată dorința de a-i citi mesajele.

„Nu simt nevoia să verific, asta mi s-ar părea o lipsă totală de încredere față de mine, față de relația noastră și față de el. Nu am absolut niciun motiv, de ce aș face asta. El este foarte transparent, îmi răspunde de fiecare dată la telefon, știu unde este, nu a existat niciodată să îmi spună că este undeva și în realitate să fie în altă parte”, a declarat Ilinca Vandici.

Ce ar determina-o pe llinca Vandici să pună capăt mariajului

Dacă până acum Ilinca declara că i-ar ierta absolut orice soțului ei, Oanei Radu i s-a confesat că, în realitate, există situații pe care nu ar putea să le treacă niciodată cu vederea: Ilinca Vandici nu ar accepta să fie tratată cu lipsă de respect sau să fie victima violenței domestice.

„Violența, asta m-ar face să pun capăt. Nu accept așa ceva niciodată. Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică de tipul asta. Și dacă aș simți că nu mai sunt respectată, dar asta înseamnă multe, multe lucruri”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Ilinca Vandici atunci când a fost întrebată care sunt motivele pentru care ar pune punct mariajului.

Citește și: Ilinca Vandici, coșmar în Mexic: „E groaznic. Nu credeam că o să avem Sărbători așa urâte. Am merge oriunde, numai să nu mai stăm aici”

Citește și: După ce a șocat o țară, spunând că soțului ei i-ar ierta absolut orice, Ilinca Vandici își nuanțează discursul. De fapt există ceva peste care nu ar trece